hur du reparerar vadd bur nät

Vadd bur nät tar stryk. Med tiden kommer det att bära, och med jämna mellanrum sliter eller revor kan uppstå. När dessa hände de behöver repareras snabbt. Om de inte är, då dessa luckor kommer bara att växa större tills det blir nödvändigt att byta ut hela bur nät. Med ett par minuter för att göra reparationer kan spara en hel del pengar.

En tår i bur nät ser dåligt och trasiga. Det första steget i att reparera buren nät är att skära bort strängarna under knutar där sektionerna gå. Få så nära knutarna som möjligt när du skär. Detta kommer att lämna dig med en lucka som ser större, men det kommer att bli mycket lättare att reparera.

Steg 1 – Tears

Du kommer att använda en hake knut att reparera tår, så det är viktigt att veta hur man gör knuten ordentligt. Börja med att hålla i slutet av garn i höger hand, resten av garn i vänster hand.

Steg 2 – Knop

Loop slutet av garnet bakom knuten på buren nät, som kommer att vara där tre strängar av nät möts. Nu loop garn runt knuten igen, denna gång passerar under garn i vänster hand. Detta kommer att ge dig en “X” -form. Skjut änden av garn genom hålet som kommer att vara på toppen av den “X” Wrap slutet av garn runt linjen av surr första korsningen över toppen, sedan passerar under. Vid denna punkt du tagit en slinga. Dra i änden av garn igenom det tills det är snäva.

Steg 3 – Reparation

Börja längst upp på rip, där tre strängar av bur nät komma samman för att bilda en knut. Från den första lås, betala ut lite snöre till den andra knuten så att den matchar resten av buren nät, sedan göra nästa ryck knut. Fortsätt på detta sätt tills du har åtgärdat hela reva i buren nät. Skär garn strax under den sista ryck knut.

Steg 4 – Patch

Om du måste sätta en lapp i buren nät, snarare än bara reparera en tår, kommer du fortfarande använda hitch knut. Börja med att såga området så det är antingen en kvadrat eller en rektangel, skär så nära knutarna i buren nät som möjligt.

Använd skrot nät för att plåstret. Kapas till storleken på hålet, vilket gör snitten strax bortom knutarna i nätet. Det är också möjligt att väva en lapp, även om det kommer att ta en hel del arbete. Starta vid det övre vänstra hörnet av plåstret och ansluta sig till buren nät med en hake knut. Arbeta längs toppen av plåstret, sedan ner och runt återstoden av lappområdet. Du kan klippa hitch knut i varje knut, eller köra garn från knut att knyta, även om detta inte kommer att se lika bra som gör varje knut separat.