hur du tar bort länkar från ett armbandsur

Om din armbandsur är alltför stor för handleden, kan du justera storleken genom att ta bort några länkar. Följ dessa instruktioner för att snabbt och enkelt ändra storlek på en klocka för att skapa den perfekta passformen.

För att ändra storlek på din klocka, måste du först prova på. Det bästa sättet att veta vilken storlek du behöver är att nypa i mitten av en av de arm band. Detta kommer att berätta exakt hur många länkar för att ta bort för att göra klockan passar korrekt.

Steg 1 – Prova på klockan

Obs: Du kommer inte att ta bort de exakta länkarna du kläm. Istället kommer du att ta bort en lika stor mängd länkar från varje ände av bandet. Genom att ta identiska delar från vardera änden, snarare än i mitten länkar du kläm, kommer du att se till att klockan inte ser inte skev.

Steg 2 – Leta Löstagbara Länkar

På vardera sidan av spännet, har varje klocka ca tre länkar som enkelt kan avlägsnas. Dessa kännetecknas av ett litet hål på vardera sidan av länken. Räkna ut hur många hål du ser på klockans länkar för att avgöra om det finns tillräckligt med löstagbara länkar för att få jobbet gjort.

Steg 3 – Ta Länkar

För att ta bort dina länkar, använder smycken stansverktyget. Du kommer att märka att ändarna på stansen lätt passar in i de små hålen i klockan.

Steg 4 – Sätt tillbaka återstående länkarna

När du trycker stansen in i utrymmet där hålet är, kommer du att märka en pinne att gå ut i andra änden. Detta är den peg som håller enheten på plats. Dividera antalet länkar som avlägsnas med 2. Detta är det antal länkar som du kommer att ta bort från denna sida av bandet. Räkna ner länkar och ta bort den andra tappen för att avlägsna endast de länkar som du behöver för den perfekta passformen.

ämnen

Använd samma pinne du drivit ut att ansluta länkar till andra änden som du tog bort. Sedan upprepa samma process på den andra sidan av armbandet.

Obs: Se till att prova klockan för att se om rätt mängd länkar har tagits bort. Klockan bör vara något lös, men om klockan lätt kan slå på handleden, är bandet fortfarande alltför lös. Du kan ta bort en länk i taget för att se till att du har en perfekt passning klocka. Håll i länkarna i fall du säljer klockan eller vidarebefordra den till en familjemedlem.