hur man kan förebygga toalett skål fläckar

Toalett skål fläckar är värst! De gör hela ditt badrum som smutsiga. När du har tagit bort dem, vilket inte alltid är lätt, kommer du vill göra lite underhåll för att hålla dem i schack. Du kommer att behöva hålla några leveranser till hands för att förebygga.

Vid slutet av dagen när du är säker på att ingen kommer att använda toaletten för resten av natten strö bakpulver och vips den runt med din toalett borste för att få det ovanför vattenlinjen också. Stäng locket och lämna den över natten.

Steg 1 – Bakpulver

När du stiger upp på morgonen, bara spola. Bakpulver kommer att ha neutraliserat de fläckar och lukt. Om du upptäcker att du har fortfarande vissa tecken på fläckar formning, måste du lägga till ytterligare ett steg i din nattliga rutin.

Steg 2 – Kontrollera Progress

Om du har hårt vatten, kan du slåss mineralfyndigheter samt som ser ut som fläckar. Om du ser att bakpulver ensam inte stoppa bildandet av toaletten fläckar du kommer att lägga ättika till din nattliga toalett behandling. Applicera bakpulver som beskrivs ovan och vips den runt med toalettborsten. Tillsätt sedan 1/4 kopp vinäger och swish runt igen. Stäng toalett och låt den stå över natten. Nästa morgon fläckar som bildar ska ha bubblade bort.

Steg 3 – Lägg Vinäger