hur man reparera en asfaltläggare uteplats

En asfaltläggare uteplats är en vacker komplement till alla hus, men till skillnad från de flesta strukturer du har i hemmet det kan röra sig och flytta. Under denna förskjutning av asfaltläggare uteplats kan ha några av gatstenar lossnar. De kan bli ojämn, flyttade runt och pop på sin plats. Du kan enkelt reparera en asfaltläggare uteplats med tanke på rätt material och lite tid på händerna. Artikeln som följer kommer att förklara hur man byter och återställ skadade och lösa stenar i din asfaltläggare uteplats.

Innan du gör något reparationsarbete på din asfaltläggare uteplats bör du först inspektera den. Leta efter asfaltläggare som är lös eller trasig. Du vill också gatstenar som är ojämna. De skulle kunna vara lägre än de övriga gatstenar, högre eller helt enkelt lutas. Använd en bit krita för att markera dessa gatstenar.

Steg 1 – Kontroll

Ta gatstenar du markerats. När en asfaltläggare uteplats installeras gatstenar sitter i sanden. När sanden torkar det blir packad och är nästan lika hårt som betong. Använda slang och skicka en koncentrerad ström av vatten utmed kanterna av gatstenar som skall avlägsnas, trumkassetten eller bytas ut. Efter flera minuter sanden kommer att mjukna och gatstenar kan tas bort. Använd den lilla spett och gräva ut sanden längs kanterna tills du lätt kan glida bända slut under utläggaren. När du gör, lyft upp och ta bort den. Upprepa med varje utläggare tas bort.

Steg 2 – Ta gatstenar

Den vanliga problem med en asfaltläggare uteplats är att sanden under läggaren har lagt sig och förändrats. Lägg sand till området i små steg. Sprid ut sanden i ett plant skikt och sedan packa ner. Du vill att det ska vara jämn och fast för att bilda en stark bas för läggaren. Använd nivå för att se till att den är platt och jämn. Placera den nya läggaren i utrymmet och inspektera dess höjd i förhållande till de gatstenar runt den. Justera mängden sand som behövs. Använd gummiklubba för att knacka försiktigt läggaren på plats och plats det i sanden. Använd alltid den nivå att se till att den är jämn och uppradade med gatstenar runt den. Upprepa med alla de gatstenar som kommer att ersättas.

Steg 3 – Ersätt gatstenar

För gatstenar att stanna kvar på plats måste du täta dem runt kanterna. Häll färsk sand över asfaltläggare uteplats och använda tryck kvast för att flytta sand runt. Det måste fylla luckorna mellan gatstenar. Blöt sanden ner och upprepa processen tills luckorna är helt full. Sopa bort alla överskottet sand.

Steg 4 – Tätning