hur man reparera en buckla i en stål posten dörren

Ofta kan bucklor visas i en stål posten dörren, vilket gör att helhetsintrycket av dörren för att se ganska dålig. Det spelar ingen roll hur exakt buckla kom dit men det är nödvändigt att ta bort den för att förbättra utseendet på dörren. Med hjälp av några enkla verktyg som lätt kan köpas från en hårdvara eller en super butik, kan denna uppgift lätt utföras hemma själv. Reparera en buckla kräver bara ett par timmar av din tid. Följande avsnitt kommer att beskriva exakt hur en sådan buckla kan tas bort från en stål posten dörren.

Denna uppgift underlättas om dörren har avlägsnats från ramen, men om detta inte är möjligt då det kan göras med dörren på plats. Det första steget i denna process är att ta bort färgen från området den buckla är närvarande i dörren. Detta kan göras på två sätt, antingen genom att använda en tråd hjul kvarn eller med sandpapper. Använd tråd hjulet kvarn och försiktigt bort färgen området kring buckla. Gör på samma sätt om sandpapper används.

Steg 1 – Ta bort Paint

Innan du utför detta steg, använda sig av gummihandskar och skyddsglasögon för din egen skull. Starta sedan blanda upp auto spackel. Placera en liten del av hartset i påfyllnings samt. Se till att du gör detta blandning på en bit skrot trä.

Steg 2 – Blanda Bildelar Filler och harts

Nu är nästa steg för att fylla i buckla med blandningen av auto spackel och harts. Dopp i en bred kniv i blandningen fyllmedel, sedan tillämpa den på ytan av dörren där den buckla är belägen. Göra detta snabbt som fyllmedel tenderar att torka ut snabbt. Kontrollera spacklingen hela buckla smidigt och lämnar inte bakom några ojämnheter på ytan. Om en bula framgår inte försöka ta bort fyll från dörren utan istället tillämpa ytterligare ett lager av spackel ovanpå det. När det första lagret har torkat helt, tillsätt några fler lager om det anses nödvändigt.

Steg 3 – Fyll i Dent

Vänta på att fyllmedlet torka helt på dörren, vilket tar cirka 30 minuter. När det har torkat, använd en sandpapper för att grundligt jämna området.

Steg 4 – Sand dörren

Den sista och sista steget är att applicera ett skikt av primer på dörren. Efter att måla hela dörren med den valda skugga. Vid det här laget bör din ståldörr vara helt buckla fria.

Steg 5 – Applicera Primer och måla dörren