hur man reparera en carport canopy

När du har en carport kapell som inte gör sitt jobb då hela poängen med strukturen går till spillo. En carport canopy kan bågna men det kan också få hål i det eller tas bort helt. Artikeln nedan kommer att dela med några möjliga reparations scenarier och ett sätt att reparera carport canopy som är i oordning.

En carport är byggd som en fyrkant och detta innebär att varje stöd måste vara nivå. Om stöden inte nivellera carport canopy kan sag eller verkar sag. Använd nivå mot varandra stöd, både vertikalt och horisontellt, för att bestämma områden av intresse. Inspektera strukturen för rost samt röta och eventuella kort som kan behöva bytas på carport canopy. Dessa kan också vara av metall, beroende på din specifika carport. Att veta vad som är fel leder till det rätta sättet att åtgärda det.

Steg 1 – åsnor Trouble

Om huven är slapp då mest troligt att det är orsaken till stöden. Om stöden luta åt någon sida annat än rakt upp carport canopy visas ojämn. Du kommer att behöva klättra upp för stegen och knyta ena änden av repet runt varje stöd. Du kommer att behöva fyra linor för att korrekt tjudra carport. Dra en av repen som lärs ut. Hävstången gör att du kan flytta carport. Det är en bra idé att ha två vänner till hands. Har en vän på en annan rep bredvid dig och andra vän med hjälp av en nivå för att varna dig att när stöden är raka. När de är raka knyta slutet av repet du håller en metall spel som har en ögla på toppen och sedan använda klubba för att hamra in dem i marken. Upprepa med de andra två rep på den andra sidan.

Steg 2 – Ojämna Stöder

Om din carport canopy tyg än en spridare bar hjälper dig att hålla det från Byxhäng i mitten. Den här enheten kan köpas var som helst de säljer carportar. Varje lyftbygeln monteras på olika sätt så konsultera de instruktioner som med den du köpte. Den är placerad mellan toppen av ramen och baldakinen. Du då veva för att expandera lyftbygeln. Detta kommer att fylla utrymmet i carport canopy effektivt driver det upp samt att stödja det.

Steg 3 – Sagging Soltak

Om din carport canopy är metall eller trä och är i behov av reparation kan göras. Ta bort de skadade delarna genom att antingen använda skruvmejseln (för metall och ved) eller brytjärnet. När avsnittet är att ta bort, ersätta den med ny bit och antingen skruv eller hammare den på plats. Du kan även lappa ett hål på samma sätt med användning av mindre bitar skruvas eller spikas till de omgivande bra områden.

Steg 4 – Fast Canopy Repair