hur man reparera en sprucken badrum dusch pan

Du kan lära dig att reparera en sprucken badrum dusch pan innan du bestämmer dig för att byta ut den. Det tar inte mycket tid och kan spara en hel del pengar.

Lägg en trasa för att täcka områden runt dusch pan du inte vill skadas. Använd 80-slippapper för att jämna det omgivande området.

Steg 1 – Sand

Köp en reparationssats från ett hem förbättring butik. Klipp 3 glasfiber patchar från glasfiberväv i reparationssats. Blanda harts och härdare från satsen enligt anvisningarna. Sätt 3 lappar i hartsblandningen. Avlägsna minsta patch från blandningen och placera den på sprickan. Nästa lägga den näst största, sedan den tredje. Tillåta dem att torka i 12 timmar.

Steg 2 – Skär patchar och tillämpa dem

Sand lapparna med hjälp av 80-slippapper. Använd en spackel för att sprida plast filler ur satsen jämnt över lappade området och låt den torka enligt anvisningarna. Använd 80-slippapper igen till sand torkad plast filler.

Steg 3 – Sand Again

Använd färgtonen från satsen för att matcha glasfiber. Applicera en 1/8 tjockt skikt med en roller över spruckna området. Täcka gelen beläggning med plastfolie i 12 timmar.

Steg 4 – tona Patch att matcha Surface