hur man reparera en tegelsten brevlåda

Medan tegel och murbruk är bland de äldsta använda och starkaste av byggmaterial, reparation av blockmetoder i slutändan kommer att bli nödvändigt vid någon tidpunkt. Det finns ett antal skäl en blockmetod, inklusive en tegelsten brevlåda, så småningom kommer att behöva reparation: skiftande stiftelser eller underliggande jord, väder, tillfällig olycka. Oavsett orsaken, inte reparation av tegel och murbruk inte behöver vara en prövning.

Om skadan eller förmultning är lokaliserad till ett litet område av murbruk, kan den skadade murbruk avlägsnas genom att försiktigt mejsling ut det. Om murbruk är mycket hårt, kan en stenborr användas för att bryta upp det lite först. Mortlar finns i en mängd olika färger, så välj ersättnings färg närmast befintliga murbruk, och välj en slipad mortel. Blanda murbruk enligt förpackningens anvisningar. Bruket bör vara konsekvensen av tandkräm. Låt murbruket sit i cirka 10 minuter före applicering. Fyll luckorna med den nya mixen, vilket gör att det inte finns några luftfickor. Vissa människor tycker en kaka glasyr rör fungerar bra för att få den i små utrymmen.

Reparera skadade murbruk

Om blocken är också skadad, ersätta dem är en relativt enkel fix. Återanvänd några tegelstenar som är i gott skick. Ta bort de skadade tegelstenar. Lägga ny mortel och för in tegelstenarna följer samma mönster till resten av strukturen.

Reparera eller byta ut skadad Brick