hur man reparerar ett hål i en kedja länk stängsel

En kedjelänk staket kan avskräcka oönskade besökare från att sätta foten där de inte hör hemma. De är särskilt effektiva mot djur, men att effektiviteten kommer att avta när ett hål visas i kedjan länk staket. Det finns ingen anledning att ersätta den del av stängslet som är skadad när du helt enkelt kan reparera den. Informationen nedan visar hur lätt det är att göra just detta.

Den bästa plåstret är en som matchar den kedjelänk staket så nära som möjligt. För att få denna perfekt passform, måste du trimma hålet. Detta kommer naturligtvis göra hela större, men det kommer inte att påverka kedjelänk staket något mer än det ursprungliga hålet. Använd avbitare för att trimma hålet. Skär de blottade trådarna så att de är 1/4 tum längre än de korsande trådarna.

Steg 1-Förbered Hole

Mät hålet i dess nuvarande skick. Plåstret är denna storlek plus en extra tum (eller mer om en större patch kommer att innebära att pjäsen passar bättre, att länkarna ser mer hela eller fylligare). Detta kommer att gå långt för att göra plåstret jobbet ser smidig och mindre iögonfallande. Använd avbitare för att trimma plåstret till dessa specifikationer.

Steg 2-Patch

Come-a-long är ett verktyg som fäster de två sidorna av hålet i kedjan länk staket. När come-a-long är fäst vid de två sidorna, kan du vrida den medurs. Denna rörelse kommer att dra kanterna på stängslet snäva och närmare varandra. Detta gör att du också möjligheten att placera plåstret på plats utan att behöva oroa sig för att hålla kedjan länk staket. När plåstret placeras över hålet och come-a-long släpps kommer kedjelänk staket snäppa tillbaka till att vara tight. Detta hjälper till med stängslet övergripande strukturell integritet.

Steg 2-Patcha Chain staket

Håll plåstret över hålet i staketet och centrera den, och se till att avskurna trådarna på stängslet upp med länkar på lappen. Använd tång för att vrida dessa ändar tillsammans runt hela omkretsen av plåstret. Använd avbitare för att klippa bort överflödigt tråd. Detta kommer att effektivt hålla lappen, men när du släpper come-a-long, styrkan i stängslet kan dra dessa ledningar anslutningar isär. För att åtgärda detta problem, kommer du i huvudsak att sy kedjelänk staket. Använd trådarna och linda den runt ett hörn och pressa det till sig själv. Börja trä tråden runt omkretsen runt staketet och lapp kanterna tills du når krusade kanten. Wrap ändarna tillsammans, crimp dem och skär sedan bort överskottet. Ta come-a-long och inspektera kedjelänk staket.