hur man tar bort en infälld duschhylla

En infälld duschhylla kan vara praktiskt, men om du remodeling, kan det inte stämmer. Även om du tar bort den försänkta hyllan kan vara svårt, men det finns inte någon anledning att inte göra detta. I de flesta fall är en infälld hylla helt enkelt döljas med en ny sats vägg. Det är vanligtvis inte nödvändigt att fylla urtaget. Följ dessa steg för att ta bort den försänkta hylla med några grundläggande verktyg och några leveranser.

Välj först en dusch kit. Det är det enklaste sättet att renovera ett badrum och dölja en infälld hylla. Om du planerar att använda kakel, måste du ta bort den befintliga kakel, fylla urtaget, och kakla väggen. Annars, kan användas ett kit.

Steg 1 – Välj en sats och ta bort

Stäng av vatten för att undvika översvämningar och vattenskador. Huvudlinjen är vanligtvis placerad utanför. Ta sedan bort väggarna genom att dra bort dem. När de är nere, kan du ta bort inventarier såsom kranen, rattar, och duschmunstycke. När du har tagit ner allt, kan du installera ny dusch.

Steg 2 – Installation

Börja med golvet och arbeta dig uppåt. Säkerställa att beläggningen. Om ytan inte är jämn, kan du fylla fördjupningar med kitt. En plan yta är nödvändigt för de kit väggar för att fästa ordentligt. Lokalisera avtappningshålet och se till att den är synlig och lätt att nå. Ställ in golv så att den är vinklad med dräneringshålet före installation. Följ tillverkarens instruktioner. Anslut duschmunstycke till vattenytan, sedan installera kranar och dörren till duschen.

Steg 3 – Avsluta Process

Detta projekt är lättare om du håller anvisningarna till hands. Se till att hela din dusch är korrekt installerad. Kontrollera tätheten i hela anläggningen för att undvika skador på dusch på vägen. Testa vattnet från varje kran och dusch chefen att kontrollera att allt är tätt och säkert. Låt satsen för att ställa in minst 24 timmar före användning.