hur man tar bort en knockout från mottagaren eller panel

När ledningar ditt hem, kan det vara nödvändigt att få tillgång till knockout rutan för att skapa fler brytare platser. Knockouts är en prefabricerad hål ligger i strömbrytare eller panel låda. När kretspaneler installeras, det finns tomma brytare platser kvar för framtida bruk. För att täcka dessa tomma brytare utrymmen, har rutan små metallbitar installerade över bryt plats, som kallas en knockout.

För att avgöra om du har en tillgänglig knockout, måste du kontrollera rutan breaker för en plats. En knockout visas som ett tomt utrymme i rutan breaker täckt av ett metallstycke.

Steg 1 – Bestäm Tillgänglighet

Om det finns en knockout tillgängliga för användning, är början steget för att ta bort knockout att först ta bort dörren till rutan breaker. Genom att ta bort dörren till panelen, kan du g ain bättre tillgång till rutan breaker och förhindra dörren från att hämma räckhåll. För att ta bort dörren, helt enkelt skruva skruvarna i dörr parentes släppa dörren från panelen.

Steg 2 – Ta bort Panel Door

Rubba knockout så att du har tillgång till ta bort den. För att göra detta, kila platt skruvmejsel i den lilla skåran eller slitsen i knockout. Tryck på slutet av platt skruvmejsel med hammaren. Du är inte hamra skruvmejsel med kraft, men knacka på slutet av skruvmejseln för att skapa tillräckligt med kraft för att göra platt huvud något böja knockout inåt.

Steg 3 – lösgöra knockout

När du har böjt knockout med skruvmejseln och hammare, bör du kunna gripa ett hörn av knockout med tången. Om du inte har tillräckligt med kanten på ett hörn för att förstå med tången, upprepa föregående steg för att böja knockout lite mer för att skapa ett hörn tillräckligt stor för att greppa. Ta hörnet av knockout tätt med tången och vrid knockout. Den vridningsprocess ska snäppa eller bryta fäst flikarna på knockout, släppa den från panelen rutan. Om knockout är stor eller panelen rutan är stor, kan du behöva använda en liten fil för att jämna ut grader kvar efter fliken bröts. Du vill inte lämna en grov metall burr som skulle kunna skära eller punkteras elledningar.

Steg 4 – Dra ut Knockout

När du har avslutat arbetet i panelen rutan, se till att byta ut dörren till boxen. Dörren är nödvändig för att förhindra överskott damm och skräp från att komma in i panelen rutan. Helt enkelt återställa dörren till sin ursprungliga plats och säkra dörrfästen med de tidigare borttagna skruvarna.

Steg 5 – Byt dörren

Vara säker på att när man arbetar i panelen rutan du noga med att inte klämma eller störa andra brytare eller ledningar. Samt, när man arbetar i placeringen av det borttagna knockout, vara säker på att inte repa, skära eller nick några kablar ojämna kanter på knockout. Kontrollera kanterna med fingret innan du påbörjar arbetet med att säkerställa att de är släta. Om du behöver för att jämna alla kanter, helt enkelt använda filen och lätt jämna ut ojämnheter.

tips