hur man tar bort en konkret uteplats

Att ha en konkret uteplats kan verka som en mycket bra idé för ditt hus, men du bör alltid överväga nackdelar också. En stor nackdel av betong är att det är utsatt för sprickbildning. Detta orsakas av exponering för värme; betong har låg värmeledningsförmåga och kan därför lätt skadas i varma temperaturer. Även när betongen torkar ut, krymper det, vilket innebär sprickorna kan börja utveckla på bara några dagar.

Ta bort en konkret uteplats tar en stor insats speciellt om du ska göra det själv. Anställa en entreprenör att göra avlägsnandet är lättare och mest effektiva, men det kan också kosta dig en massa pengar. Beroende på vilken metod som används för att ta bort betong uteplats, kan det kosta dig mellan $ 500 och $ 5000. Här är några tips så att du kan ta bort betongen uteplats själv.

Steg 2 – Förberedelser för att använda den Jackhammer

Steg 1 – Säkerheten först

Steg 3 – Arbetar Jackhammer

Sätt på dina arbetskläder, stövlar, handskar och skyddsglasögon. Detta är ett mycket viktigt steg eftersom det kommer att bli skräp flyger överallt så snart du börjar använda Jackhammer. Se till att du aldrig ta av glasögon och berätta för alla i ditt hus inte hänga nära till arbetsområdet.

Steg 4 – Ta bort resten av konkreta uteplats

Ta pneumatisk hammare och börja på ett hörn av konkreta uteplats. Ställ toppen av Jackhammer om sex inches från kanten av uteplats, med en liten vinkel, och ut framför dig. Se till att du har fötterna stadigt på marken, bort från uteplatsen och Jackhammer.

Steg 5 – Ta bort den sista av de konkreta och sanering

Se till att du har ett stadigt grepp om Jackhammer som du pressa avtryckaren på handtaget. Så snart det börjar hammare, bibehålla stadig nedåtriktat tryck på handtaget och se till att spetsen pressas mot cementen. Håll det stadigt och försöker undvika studsar så mycket som möjligt så att jackhammer kommer att använda sitt eget initiativ för att arbeta sig ner.

Röra sig inåt på betong uteplats så snart pneumatisk hammare avlägsnar bitar av betong. När jackhammer går hela vägen ner genom uteplatsen och träffar grus eller mjuk smuts under det, höja Jackhammer och placera den på nästa yta. Se till att du stannar för några minuter att plocka upp bitar av betong och placera dem i skottkärran.

När skottkärra är full, töm den ut i container. När du har tagit bort alla betongen använda en kratta för att jämna ut området och plocka upp bitar av betong som var kvar.