hur man tar bort ett laminat kakel

Metoden att följa när du tar bort ett laminat kakel beror på hur det installerades. Processen för att ta bort kakel är extremt arbetskrävande och därför är det tillrådligt att få någon att låna ut en hjälpande hand. Läs anvisningarna nedan för att ta reda på några alternativ för att ta bort ett laminat kakel.

Sätt en spackel i laminatet kakel. Kontrollera att kniven är införd mellan väggen och laminatet kakel. Använda en hammare för att knacka kniven in i laminatet kakel, och tvinga fram backsplash att separera från väggen. Laminatet kommer att bryta sig loss.

Steg 1 – spackel

Ta av en del av laminatet kakel genom att följa den metod som ovan. Applicera ett lim upplösande lösningen bakom laminatet kakel. Låt lösningen försvaga grepp limmet. När limmet börjar lösas upp, börjar lossna laminat kakel.

Steg 2 – Lim

Använd cirkelsåg att skära delar av kakel. Försök sedan dra ut det. Upprepa processen tills väggen är helt avskalade från laminat kakel.

Steg 3 – Saw