hur man tar bort ett popcorn tak

En av de mest föråldrade faux finish är popcorn effekt som är anledningen till att lära sig att ta bort en popcorn tak är viktigt. Popcorn taket är en strukturerad tak som består av tusentals små knölar. Utseendet är inte längre populär som har gjort det populärt att lära sig att ta bort popcorn tak fråga. Detta är ett jobb inte avsett för svag i hjärtat eftersom det är mycket tröttsamt, ganska svårt och tar mycket tid. Detta ser var populär på 60-talet men har sedan gått från popularitet. Följande artikel kommer att visa dig hur du tar bort popcorn tak konsistens.

Att lära sig att ta bort en popcorn tak är enkelt men processen kan faktiskt vara farligt. Denna typ av tak avslut var på modet på 60-talet och sedan dess har forskare konstaterat att asbest är inte bra för din hälsa. Tyvärr popcorn effekt orsakas av att använda asbest. Blöt taket i flera områden och använda en spackel för att skrapa bort en mycket liten mängd i en plastpåse. Använda en plastpåse per område som skall testas. Slå upp lokala labb i telefonboken och har testats för asbest prover. Om det finns då inte göra jobbet själv. Antingen hyra en professionell eller måla taket med gips färg. Om det inte finns någon asbest sedan gärna fortsätta.

Steg 1 – Säkerheten först

När du tar bort popcorn tak alltid bära dina handskar, lång skjorta, hatt, ansikte och ögonskydd. Detta är en mycket rörig jobb och andas in popcorn saker kan göra dig sjuk. Täcka golvet med en trasa och ta bort alla möbler. Om du inte kan ta bort möbler sedan täcka den med plastfolie.

Steg 2 – lossa Popcorn

Du kan försöka slipa taket ner men det skulle skapa mer av en röra än någon annan metod som du kan prova. För att enkelt lära sig att ta bort popcorn tak mater måste du veta att när det blir våt det lossnar. Fylla en tom sprayflaska med vanligt vatten och börjar att spraya popcorn taket. Låt vattnet blöt på materialet i ungefär en minut innan du fortsätter.

Steg 3 – Ta bort Popcorn takmaterialet

Med materialet fuktig du kan använda 10-tums koniska kniv för att skrapa bort från taket. Gör detta i sektioner och inte dränka taket med vatten. Arbete i sektioner som är cirka 3 fot kvadrat. Fortsätt på detta sätt tills popcorn taket tas bort. Det kan ta flera pass att få det hela. Du har just lärt sig att ta bort en popcorn tak med undantag för den sista finputsningen.

Steg 4 – Finishing Touches

När popcorn takmaterialet är avstängd måste du sand taket ner. Du kan hitta bucklor och små hål eller sprickor. Reparera detta med spackel och en spackel och slipa ned tills den är slät och blandas.