hur man tar bort murverk naglar från en betongvägg

När du har behov av att fästa något till en tegelvägg, murverk naglar är fästet som du vill nå för. Deras vridna skaft och härdat stål, kan du inte bara tränga in i murverket, men också ge dig bra uthållighet. Ta bort murverk naglar från ditt hem, betongvägg, uteplats, eller annan murverk typ struktur, kräver några särskilda åtgärder. Här är hur du enkelt kan ta bort murverk spik från en betongvägg.

Ta bort en vanlig galvaniserad spik i trä är en relativt enkel process. Du behöver bara placera klo på din hammare under spikhuvudet och bända upp. Om den är inbäddad, kan klo gräva in i träet. Detta händer inte med en betongvägg. Du kommer att behöva använda en luft mejsel för att ta bort en del av betongen runt spikhuvudet. Ta tag mejseln tätt och bara komma runt spikhuvudet.

Steg 1: Mejsel runt Nail

Även om du kan använda en vanlig hammare, kommer en brytjärnet med en klo i ena änden ger dig mer inflytande. Placera klo under huvudet på spiken och applicera tryck på det som du långsamt bända spiken från murverk.

Steg 2: Använd Bräckjärn