hur du tar bort tapeter som har målats över

Det kan vara ganska en uppgift när man måste ta bort tapeter som har målats över. Även initialt attraktiv, med tiden tapeter tenderar att skala som ger rummet en stökigt utseende. Att skala av tapeten tar mycket tid och ansträngning. Den tråkiga jobbet inblandade kan fresta dig att helt enkelt prime och måla väggen. Men när tapeten är korrekt tas bort, och hjälper dig att möblera rummet med lätthet och även försäkrar dig goda resultat. Guiden nedan visar hur man ska gå.

Sprid ett stort ark av plast på golvet nedanför väggen du avser att arbeta på. Det kommer att samla in skrapas bort tapeten som faller och gör det lättare att städa upp när du är klar.

Steg 1 – Lägg ut Bladplaster

Använd ett papper målskytt att penetrera skikt av färg på tapeten. Målskytt har flera små stift som är fästa hjulen. Som du rullar den över den målade tapeter, stiften punktera skikt av färg, som gör det lättare att ta bort tapeten. Det är bäst att arbeta i små sektioner för en effektivare arbete.

Steg 2 – Betyg Paint

Du kan köpa eller hyra en ångbåt från ett hem förbättring eller järnaffär. Det är ett bättre alternativ till en kemisk tapet strippa, särskilt om du har gröna frågor. Placera ångaren plattan på ett område av tapeten att återfukta pappret. Det är bäst att börja i toppen, arbeta dig över och röra sig nedåt. När tapeten blir mjukas upp av ånga, bända bort det lossade tapet med en scrapper. Placera en bakplåt i närheten så att du kan vila ångaren värmeplatta när den inte används. Flytta plattan att arbeta på ett annat område. Arbete i små delar och försöka ånga så mycket på tapeten område som du kan. Detta kommer att göra det lättare att skrapa bort papperet.

Steg 3 – Ånga och skrapa

Det är bäst att tvätta väggarna när du har skalat bort allt tapeten. En ren yta är avgörande för framgången för någon ytterligare arbete du tänker genomföra på väggarna. Använd ett tvättmedel och varmt vatten för att rengöra väggarna. Det hjälper om du skrubba bort smuts med en mjuk borste. Skölj väggen och låt den torka helt.

Steg 4 – Tvätta Walls

Samla plastark med skalas av tapeter och avyttra på lämpligt sätt. Tvätta golvet för att rensa bort eventuell smuts som kan ha undgått på golvet. Om det är en matta rum, kan du använda ett vakuum.

Steg 5 – Ta bort plastblad

tips