hur man kan förebygga vattenskador med källare vattentät färg

Tätskikt en källare är mycket viktigt. Det är ett projekt som kan vara helt enkelt genom alla husägare med källare vattentät färg. Tätskikt är speciellt viktigt om du bor i ett klimat där det regnar ofta, eller om du är i närheten av en kropp av vatten och marken runt ditt hem blir mättad med vatten. De som bor i en äldre hem som kanske aldrig har behandlats med någon form av tätskikt tycker att det är viktigt att vattentät snart snarare än senare.

Vattenskador har många orsaker, inklusive regn avrinning, gamla eller skadade rännor, ett högt grundvatten och regn som drivs av vinden. Vissa vattentäta jobb bäst avgörs av de yrkesverksamma, inklusive utomhus dräneringssystem och grund kontroller och reparationer. Vattenfast beläggning kan användas för ovan och under jord, liksom för inom- och utomhus.

Steg 1 – Inköp Paint

Liksom alla färg, kommer vattentät färg i en mängd olika färger. Du kan passa in i inredningen i källaren eller designa en helt ny källare runt den. Det kommer att försköna samtidigt som det skyddar mot mögel, och nästan alla typer av vattenskador.

Steg 2 – Vad man kan förvänta

Besök din lokala hem förbättring eller järnaffär för att få någon att hjälpa dig. Det finns olika typer av färger. Beroende på tillståndet dina väggar är i, den typ av väggar som du har, och hur de kan ha vattentät i det förflutna, kan en viss typ av färg vara nödvändig. En bra idé skulle vara att ta några bilder så experten har en bättre uppfattning om vad du behöver och prata med dem om vad du vill göra.

Steg 3 – Framställning

Det finns många olika typer av vattenskador. Måla ensam är inte avsett att förhindra allvarligare problem som översvämningar. Det kommer att hindra dina väggar samlas fukt som kan leda till tillväxt av mögel och mjöldagg. Det är faktiskt den vanligaste typen av vattenskador. För att förhindra skador från översvämningar, bör du anlita en professionell för att installera utomhus avlopp som måste upprätthållas.

Steg 4 – Tillämpning av Paint

En lite förberedelser krävs innan du använder källare tätskikt färg. Rengör smuts, mögel, och mögel med hushålls rengöringsmedel. Blekmedel späds med vatten kommer att fungera bra för att ta bort mögel och mjöldagg. Torka bort eventuell kondens.

Lös murbruk eller trasiga blocket bör borstas bort. Alla gamla färgen bör också tas bort. Färgen kan rengöras med en sandbläster eller enkel stålborste. Om det finns sprickor eller hål i väggar, bör de vara fyllda med snabbtorkande cement. Cementet kan också användas för att fylla skarvarna mellan väggarna.

Var beredd med rätt färg. Det bör ha antimögelmedel i den. Slutligen, se till att du använder rätt säkerhetsåtgärder genom att öppna alla fönster eller på annat sätt ventilera området där du arbetar och bär glasögon eller en skyddsmask om ventilationen saknas.

Applicera färgen som du skulle någon annan färg. Det är alltid bäst att använda två lager källare tätskikt färg, om du har möjlighet att göra det.