hur man reparera en utomhus kran med lågt vattentryck

Trädgårdsarbete underlättas när utomhus kranen ger stadigt vattenflöde vid optimalt tryck. Lågt vattentryck i en utomhus kran kan bero på något av flera omständigheter. Kontrollera dessa instruktioner för att korrigera lågt vattentryck i din utomhus kranen.

Verktyg och material som du behövs

Steg 1: avgöra vilken typ av vattentryck problem du har

Du behöver veta om lågtrycks händer intermittent eller är konsekvent. Intermittent vatten trycksänkning kan vara helt enkelt på grund av annan användning av vatten inne i ditt hem. När du vill använda utanför kranen, kontrollera att ingen annan vattenanvändning, såsom en dusch, diskmaskin eller tvättmaskin sker. Om du har genomgående lågt vattentryck i hela hemmet, inte bara på utomhus kran, detta kan bero på minskad kommunal vattentryck, eller en långsam uppbyggnad av mineraler från hårt vatten i alla ledningar.

Steg 2: Fäst Intermittent vatten Tryckfall

Var noga när du vill använda utanför kran som ingen har en dusch, tvätta eller diska. Den bästa tiden att vatten trädgårdar och gräsmattor är mellan måltiderna före middagstid, eller tidigt på kvällen efter middagen för att ge maximal vattenflöde till gården. Även inspektera tur handtag utomhus kran och tappen, så att vatten inte att försvinna från läckage av något slag. Byt brickor eller tätmuttrarna om läckage är orsaken till intermittent lågt vattentryck. Om kranen har en sil, ta bort och rengöra det någon blockering. När du sätter silen igen, bör vattentrycket förbättras omedelbart.

Steg 3: Reparera Konsekvent Lågtrycks

Kontrollera alla kranar och vattenanvändande enheter i huset för att se om de alla har lågt vattentryck. Detta problem kan då bero på lågt tryck i kommunala utbudet till följd av rör läckage eller översträckning av kommunala rörsystem. Om dina rör och VVS är mycket gamla och du har hårt vatten, kan mineralfyndigheter i alla rören minskar röret volym, saktar din vattenflödet. För att åtgärda det första problemet, kontakta din rörmokare att komma och testa Vattentrycket. För mineralfyndighet uppbyggd i rör, spola rören med kalcium, kalk och rost remover. Om rören är mycket rostig, kommer så att vatten ut röd eller matt brun som rören spolas, kan du behöva byta ut de äldsta rören. Om dessa lösningar inte löser problemet, överväga att lägga ett vattentryck booster till din bostads avloppssystem.

Steg 4: Byt Outdoor kran

Om alla dessa steg inte löser lågt vattentryck på din utomhus kran undersöka dess anslutning till inomhus VVS i ditt hus. Problemet kan ligga med inomhus ventil som omdirigerar vattnet till utomhus kranen. Om den ventilen fungerar korrekt, måste du köpa och installera en ny utomhus kran. En utomhus kranen ska bytas var 15 till 20 år.