hur man tar bort krypgrunden isolering

Efter några år kommer din crawlspace isolering behöver bytas. Krypgrunden är ett litet utrymme mellan hemmet och marken där du kan få tillgång till VVS, värme och elsystem vid ett reparationsarbete behövs. Du lägger isolering till krypgrunden av samma anledning som du skulle på en vind eller i väggarna: för att hålla värmen i och den kalla luften ut. Efter krypgrunden isolering har funnits i några år, kommer det att börja visa tecken på slitage.

Steg 1 Få Skydd

Isolering är tillverkad av små glasfibermaterial som kan orsaka irritation på huden. Det är inte ett giftigt ämne, men det finns många sätt att isoleringen kan orsaka hudproblem. Innan du krypa under för att ta bort din krypgrunden isolering, kommer du vill sätta på någon skyddsutrustning. Åtminstone du kommer att vilja ha en mask, skyddsglasögon porslin, långärmad skjorta och långa handskar,. Steg 2 Börja i ett hörn, innan du börjar riva ut isoleringen, ställa dig upp i ena hörnet och börja arbeta din väg mot den andra änden. Bänd försiktigt loss häftklamrar och ta bort isolering i på bit. Många människor kommer att vilja börja rippa den i bitar, men som kommer att orsaka en stor röra av rosa glasfiber. Arbeta långsamt och försiktigt för att ta ner alla isoleringen från golvbjälkarna,. Steg 3 Bag Isolering, Det finns två sätt att ta hand krypgrunden isolering. Du kan rulla tillbaka upp i vadd och kasta på det här sättet. Kontrollera med staden koder för att avgöra det bästa sättet att bli av med den gamla isoleringen. Ibland behöver du bag det för att göra sig av med det. När du är fortfarande under krypgrunden, kommer det att hjälpa till att sprida ut en plastpåse och gradvis mata isoleringen i det som du tar ner. Detta kommer att minimera kontakt med det och minska risken för att en enda röra,. Steg 4 Blast med Air, När du har alla krypgrunden isolering av, så ska du använda en luftslang och försiktigt blåsa bort återstoden isolering. Försök att hålla isoleringen blåser mot ingången av krypgrunden och bort från dig. Du kommer att kunna kontrollera flödet av isolering och maximera ren processen,. Steg 5- Desinficera Area, Isoleringen du tar bort kan innehålla lukter och fukt som kommer fastna i bjälklag och golv när den nya isoleringen sätts . Ta dig tid och torka bjälklag, vattenledningar, luftkanaler, och andra platser i ditt hem med vissa desinfektionsmedel. Detta kommer att hjälpa att bli av med de flesta av de lukter, och bakterier från föregående isolering.