hur reparera tegel murbruk lederna

Tegel fogar varar normalt 30 till 40 år innan de börjar gå dåligt. Det kan hända förr, men om en låg kvalitet murbruk användes eller om fogar utsätts ständigt för dåliga väderförhållanden. Denna artikel kommer att omfatta hur man fastställer om din fogar är dåliga och hur man kan reparera dem om de är.

Steg 1: Kontrollera murverket

Steg 4: Köp Murbruk Mix

Börja med att leta efter stora mängder av smuts och annat smuts. Det kan dölja skador på lederna. Nästa inspektera alla individuella murbruk lederna. Kontrollera för sprickbildning, delning och en förändring i utrymmet mellan tegelstenar. Använd sedan en liten skruvmejsel för att testa stabiliteten hos murbruksfogar. Om murbruk är mjuk eller flingor, måste den bytas ut.

Steg 5: Sprid motar

Steg 2: Rengöring

Steg 6: Låt torka

Du kan lämna skrubba tegel och murbruk lederna, men det tar mycket tid och ansträngning. Överväga att hyra en högtryckstvätt i stället. En högtryckstvätt sprutar en kraftig vattenstråle som snabbt kommer att rensa din tegel.

Steg 3: Ta bort Bad Murbruk

Med antingen en mejsel och hammare eller en tung stålborste, börjar att bli av med den gamla murbruk från murbruksfogar. Du kan även använda en slipmaskin. Var noga med att bara borsta bort eller chip ut de dåliga murbruk. Så småningom kommer du att hitta den plats nedanför där bruket är fortfarande hård och stark. Kontrollera varje så ofta för att se till att du råkar inte bli av med detta bra murbruk. Det kommer att krävas för att skapa en stark, varaktig bindning med den nya murbruk.

För ytterligare säkerhet kan du använda ett bindemedel till de nu utsatta fogarna. Det kommer att bidra till att skapa ett starkare band. Många järnaffärer bära bindemedel.

Processen för att reparera fogar är också känd som åter tucking eller åter pekar. Ibland kan du få en mortel mix som är gjord speciellt för denna uppgift i en butik som säljer murverk leveranser. Om de inte har det, köpa högsta kvalitet mix de säljer. Det är värt den extra kostnaden för att få de bästa materialen. Du vill att dina nya fogar att fungera länge, och som inte kommer att hända med en dålig kvalitet mortel mix.

Blanda din murbruk enligt anvisningarna på påsen. Sätt på ett par arbetshandskar och börja sprida murbruk i murbruksfogar. Du kan använda ett professionellt verktyg som kallas en pekande spackel, eller så kan du använda fingrarna. Om du väljer att använda fingrarna, fungerar följande metod bäst: tillämpa murbruk med hjälp av dina handskar på händerna och sedan köra fingret längs leden för att skapa en fördjupning som går något lägre än tegel kant. Se till att du matchar djup och storleken på de nya fogar till de gamla lederna om det finns någon kvar.

Låt nya fogar torka. Sedan, om det finns någon överskjutande murbruk på tegelstenar själva, använda en syratvättning för att städa upp. Följ anvisningarna noga och kom ihåg att alltid bära skyddsutrustning.