hur man åter fästa lösa aluminium sidospår hörnfogar

Aluminium ytterväggar är en av de mest populära typer av väggbeklädnad som är i allmänt bruk i dag. Det finns många fördelar för alla som använder aluminium ytterväggar. Aluminium är rostbeständiga och också resistenta mot brand och många andra problem. De enda verkliga problem som kan påverka aluminium ytterväggar är lös sidospår.

Med tiden kan aluminium sidospår bli misshandlade och skadas av stormar och dåligt väder. Detta kommer att lossa och orsaka skador på aluminium ytterväggar paneler som skulle kunna få dem att komma bort från väggen. Att lära sig att åter fästa aluminium sidospår hörnfogar kommer att göra det möjligt att göra din sidospår varar mycket längre med minimala reparationer.

Steg 1 – bedöma skick

Aluminium ytterväggar är fäst vid utsidan av väggen med spik. Det är viktigt att endast aluminium spikar används för att förhindra eventuella problem med potentiella korrosionsproblem. Aluminium sidospår hörnfogar monteras på samma sätt.

Steg 2 – Hitta de lösa paneler

Det allra första som du behöver göra är att ta en titt på tillståndet i aluminium och bestämma vad du behöver göra med det. Om det är bara mindre skador kan det vara möjligt att reparera i stället för att byta ut. Men om det är ett allvarligare problem då du kommer att behöva överväga att ersätta hela sektioner av aluminium ytterväggar med nya bitar som är mycket starkare och i bättre skick.

Steg 3 – Unclipping hörnpartierna

Nästan alla aluminium sidospår paneler spikas på plats, men de är också samverkande paneler. Detta innebär att de kommer att behöva vara noggrant fastklämd på plats innan de kan spikas på plats.

Steg 4 – Byte av panelen

Även om den här handboken är intresserad av att reparera lösa hörnpaneler sidospår det är inte det enda som du är intresserad av. Ta en titt på de raka paneler också som det skulle vara lättare att ersätta allt på samma gång.

När du har spenderat lite tid att titta på problemet bör du kunna identifiera de lösa paneler. Det är värt att lokalisera alla dessa lösa paneler så att du kan bestämma hur man byter dem.

Nu måste du lossa hörnpanelerna genom att skjuta sidospår låsa verktyget under sidospår hörnsektioner och sakta lyfta upp. Detta bör bidra till att ta bort naglarna och haka avsnittet i fråga. När du har tagit bort hörnen kan du använda samma teknik för att ta bort eventuella skadade eller trasiga sidospår paneler som sedan kan bytas ut samtidigt.

Du måste nu stoppa en ersättare hörnet panel upp i ett tomrum bakom panelen ovanför det, kan detta vara svårt och kan vara lättare om du lossa panelen ovanför. Därefter fastställa nya spikar i de förborrade hålen och hamra hem säkert. Inte fixa panelerna för hårt men eftersom detta faktiskt kan orsaka mer skada än nytta bör panelerna någonsin expandera på grund av förändrade väderförhållanden. klipp sedan de två delarna tillsammans och sidospår är säker.