hur man kan minska och ta bort rost från storm dörrhandtag

Storm dörrhandtag kan du öppna och stänga storm dörrar med lätthet. Den typ av handtag som är installerad på en storm dörr varierar beroende på prisklass och företaget som gjorde det. Några av dem kommer med lås som gör dem till en del av säkerheten för ditt hem. Men eftersom storm dörrar installeras utanför och utsatta för alla typer av väder, handtagen är känsliga för rost.

Tvätta storm handtag med tvättmedel tvål och vatten för att avlägsna smuts och skräp som kan ha fastnat i det. Du kommer också att ta bort en del av de rostar som är i svåråtkomliga områden. Skölj med vatten och låt torka.

Steg 1 – Förberedelser handtaget

När stormen dörrhandtag har torkat tillräckligt, ta din lilla sandpapper och sand det lätt. Inte utöva för mycket kraft som sandpapper kan lämna märken på metall som kan vara ful.

Steg 2 – Slipning dörrhandtaget

För att förhindra rost från att komma tillbaka för tidigt, spraya din storm dörrhandtag med automatisk täckfärg eller annan liknande skyddsbeläggning,. För att förhindra att stormen dörrhandtag från rost, kan du försöka torka upp efter att det blivit vätt ner av regn eller snö . Du kan också undvika att öppna eller stänga stormen dörren med våta händer. Men för att utrota problemet helt och hållet, kan du ersätta det med ett material som står emot rost mer såsom zink eller mässing. Det finns också tillverkare som bekläder deras dörrhandtag med en beläggning som skyddar handtaget från pågå under en livstid.

Steg 3 – Besprutning Hanteras Skydds Finishing