hur man korrekt rengöra en clawfoot badkar

En klo fot badkar tillför elegans och varaktig skönhet till ditt badrum. Följ dessa steg för att ordentligt rengöra det.

Bära gamla kläder som du inte har något emot att förstöra. Ta bort alla mattor i närheten av ditt badkar och alla tvättlappar, schampo, tvål rätter, eller andra föremål som placeras på ditt badkar. För att skydda golvet, låg ark eller tidnings plast.

Steg 1 – Framställning

Fyll badkaret med varmt vatten och tillsätt en kopp flytande blekmedel. Låt det sitta i 30 minuter för att lyfta tvålskum och smuts. Låt det rinna helt och inspektera synliga fläckar som inte togs bort i denna process. För dessa fläckar, sätta på din gummihandskar och göra en pasta av blekmedel pulver och vatten och tillämpas på de områden som behöver extra uppmärksamhet. Låt denna blandning sitta på fläckarna i 10 minuter och torka av den med en fuktig svamp. Upprepa processen tills de är borta. När insidan av badkaret är ren, kommer du att vara redo att ta itu med utsidan av badkaret.

Steg 2 – Rengör insidan

För att rengöra utsidan av badkar, börja upptill och arbeta ner. Om du ren nerifrån och upp, smutsigt vatten kommer att köra ner i badkaret när du kommer till toppen som jorden där du bara rengöras. Använda pulveriserade blekmedel och svamp, gå runt kanten av badkaret, mycket uppmärksam på eventuella fläckar som orsakas av schampo eller tvål. Om det finns envisa fläckar, använd metod för behandling av fläckar på den inre delen av badkaret.

Steg 3 – Rengör utsidan

Skölj väl att ta bort blekmedel pulver grus. Blanda 1-liter vatten i hink, lägga i 2-matskedar skålen vätska. Med hjälp av din svamp, rengöra utsidan kroppen av ditt badkar. Om du har envisa fläckar, använder pulveriserat blekmedel på dem också. Skölj väl. Att flytta till fötterna, återigen göra en pasta av pulveriserad blekmedel och vatten. Tillämpa den på fötterna, var noga med att komma in i sprickor. skrubba försiktigt med en tandborste och låt den stå i 5 minuter. Skölj att se om fötterna är rena. Om inte, upprepa processen tills de är rena.

Steg 4 – Underhåll

Att hålla produkter med färg i dem, såsom schampo, bubbelbad och tvålar från badkaret kommer att hålla fläckar i schack. Om du får en fläck, åtgärda det så snart som möjligt. En gång i månaden, fyll badkaret med blekmedel och en kopp flytande blekmedel och låt sitta i 30 minuter för att avlägsna tvålrester. Dessa enkla steg kommer att hålla din klo fot badkar mousserande rena och ser nya.