hur man reparera en ljuskrona

Med en ljuskrona ger ett bra komplement till hemmet, men med tiden kan du behöva reparera ljuskrona frågor som uppstår. Artikeln som följer kommer att visa dig hur du reparerar ljuskrona problem som är gemensamma.

Uttagen av en ljuskrona kan oxidera, vilket kan orsaka en dålig kontakt mellan lampan och kontakterna. Ta lökarna från ljuskrona armarna och placera dem åt sidan på en säker plats. Häll en liten mängd av alkoholen in i en grund skål. Doppa bomullstuss i alkohol och skrubba kontakterna i uttagen. När alkoholen har torkat kan du återgå lamporna.

Steg 1 – Socket Underhåll

Placera hantverk blocket över en obruten arm för att skapa ett intryck. Line kvarter upp med bruten arm och satte trasig bit på plats. Linda hängande tråd runt den lösa änden och koppla den till toppen av chandelier.Make säker på att det är tätt och uppradade. Lossa kablarna så en halv tum lucka visas. Limma den trasiga området och dra kabeln för att ansluta sig till bitar. Låta limmet stelna under minst en dag innan du tar bort formen.

Steg 2 – Broken Arm

Stäng av elektriska och avlägsna dekorativa navkåpa att komma åt kablarna. Koppla bort dem från ljuskrona. Ta uttaget och köpa en likadan. Tråd tråd genom armen och bifoga det till kontaktpunkterna, sedan täcka den med eltejp. Trim tråden och attach änden till ny socket. Sätt på locket och beläggningar.

Steg 3 – rewiring

Använda en intakt arm som en guide, skapa en form från farkosten blocket för att hålla den brutna armen på plats mot ljuskrona.

Fäst bruten arm till ljuskronan med hjälp av formen. Se till att den passar ihop perfekt.

Säkra bruten arm tätt genom att linda hängande tråd runt den lösa änden och fästa till toppen av ljuskronan. Se till att den sitter tätt och förblir uppradade utan hjälp.

Lossa ledningarna för att möjliggöra ungefär en halv tum utrymme mellan bruten arm och ljuskrona.

Limma armen till ljuskrona. Dra åt trådarna så att armen sitter på plats. Torka bort överflödigt lim och låt inställd på 24 till 36 timmar.

Ta bort grannlåt, beslag och hängen.

Linje botten av din diskbänk med en tjock, mjuk frottéhandduk.

Fyll diskhon med varmt vatten och en liten mängd diskmedel.

Tvätta omsorgsfullt hängen, grannlåt och putsning i diskhon. Lägg bitarna på en handduk och låt torka.

Sätt ihop ljuskrona inifrån och ut. Polera några vattenfläckar hand som du ihop bitarna.