hur man tar bort det mothball lukt

I vissa delar av landet, kan det vara nödvändigt att använda malkulor. Dessa lämnar alltid en fruktansvärd lukt bakom, och det kan vara en mardröm att försöka bli av med det. Det finns några metoder som du kan använda för att eliminera odören utan bara täcka upp.

Med hjälp av en jonisator kan ta bort mothball lukten snabbt. De arbetar genom att släppa partiklar som kommer att fästa till och dra i de molekyler som orsakar mothball lukt. Dessa används ofta i hotell och andra företag där renlighet är ett måste. Du hittar dessa på de flesta stora rutan återförsäljare och på nätet.

Joniska och ozon produkter

Placera några små skålar med riktiga kol (inte själv börjar kol säljs för grillar) runt området som har lukten. Träkolet kommer att absorbera lukt över tiden och kan kastas när det är gjort. Det är viktigt att inte lämna detta runt där barn eller husdjur kan få tag på dem ändå.

Träkol

Om du letar efter ett mer naturligt sätt att rensa luften, prova en liten skål med fänkålsfrön. Lämna det här i området för ett par dagar och lukten bör försvinna drastiskt. Fänkålsfrön är naturligt och har mindre risk för husdjur och barn över alternativen.

Fänkål frö