hur man tar bort en ledtapp dörrstopp

Oavsett om du byter ut det på grund av en inredning förändring eller bara för att det har blivit defekt, är det bra att veta hur man tar bort en ledtapp dörrstopp. Efter några enkla steg kan du ta bort den här arbetande delen effektivt och åtgärda dörr drift för kontinuerlig användning.

Först stoppa dörren svänger fram och tillbaka medan du arbetar på att ta bort gångjärnstappen dörrstopp av ordentligt stänga den. Om det behövs, sätta en gummi dörr propp för att förhindra dörren från att öppnas från den andra sidan.

Steg 1 – säker dörr

Gångjärnstappen dörrstopp bör fästas med skruvar som kan tas ut med hjälp av en skruvmejsel. Skjut gångjärnstappen dörrstopp när skruvarna har tagits bort.

Steg 2 – Ta bort Bärarmspinne dörrstopp

Nästa steg är att rätta platsen genom att fylla hålen efter avlägsnande av gångjärnstappen dörrstopp. Den typ av filler du använder beror på ytan, men trä filler bör räcka som du kommer att kunna måla den för att matcha resten av dörren.

Steg 3 – Åtgärdande