hur du reparerar glasblock fönster murbruk

När du gör glasblock fönster reparationer du vill ha i åtanke att blocken kan behöva bytas ut under processen, beroende på hur allvarlig situationen. Dessa block är i allmänhet murade på plats, och att få dem ut ur sina hållare, vanligtvis innebära att behöva bryta dem. Emellertid kan enkla problem med murbruk göras enkelt och utan att orsaka skador på glaset. Du kan använda valfritt antal stilar till själva leden, när bruket har torkat och det är redo att formas till önskad form.

Vid reparation glasblock fönster murbruk, är det första steget att försöka rensa upp själva leden. Detta är det område där blocken kommer tillsammans eller ens gå till din foundation. Ta en mejsel och en gummiklubba för att rensa alla trasiga eller spruckna murbruk från lederna för att förbereda det för nödvändiga reparationer. Använd en borste för att rengöra smulor bort från arbetsområdet, och vara noga med att inte mejsel mot glaset. När mejsling, peka verktyget bort från avsnittet glaset mot väggen grunden för att förhindra sprickbildning dina block.

Steg 1 – Rensa upp lederna

Blanda upp din injekteringsbruk och börja tillämpa det på leden i glasblock fönster. Se till att den trycks in i fördjupningen av det gemensamma fullständigt och jämnt för att undvika bubblande och luftfickor från att utveckla bakom arbetet. Du kan använda fingret eller utöva kraft från skjuta fogmassa i leden med spackel för att göra en jämn tätning. Inte över-obligation leden, och vara säker på att bruket blandas vid en lämplig konsistens för jobbet till hands. Det bör vara mjuk vid beröring väldigt likt skulptörer lera efter att den har arbetat och mjukas för hand.

Steg 2 – Använd din nya Grout Förening

När bruket packas i lederna i dina glasblock fönsterpartier, skrapa eventuellt överskott material från ytan. Låt den gemensamma montern, och torka tills ytan lämnar ett avtryck vid beröring med fingret. Du kan sedan använda kant verktyg för att forma bruket i fogen till den stil du vill, till exempel en V gemensam eller korsmönster. Det finns många små detaljer som du kan lägga till med hjälp av din kantverktyg, det är dessa mönster som du ser när du tittar i leden själv, om det indenterar till en kraftig “V” eller om det är rundad.

Steg 3 – Trimma upp lederna

När du är klar med att täta fogarna på glasblock fönster, kan du använda en fuktig trasa och städa upp eventuella kvarvarande smulor eller flingor. Du kan jämna leden med hjälp av fuktig trasa, och även hjälpa till att få obligationsnivå och även innan det torkar. Om det under processen, hanterar du att bryta ett block, inte försöka reparera den, helt enkelt ta bort den och ersätta den med en ny. Att försöka täta en spricka eller trasig glasblock kommer bara leda till luft och vatten läckage problem på vägen.

Steg 4 – Rensa upp den gemensamma