hur du reparerar Stavmixers

Stavmixer är bra köksredskap som gör din matlagning extremt lätt och mycket roligt. Det finns rätt sätt med att använda Stavmixers att bibehålla sin kvalitet för långsiktiga användningsområden. Men om du någonsin stött på vissa problem på funktionaliteten hos din mixer, se till att du följer rätt sätt att ta itu med reparation frågor,. Reparera Stavmixers är ganska lätt och du faktiskt kan göra det själv om du har olika material och verktyg att göra jobbet.

Steg 1 – Testa Switch, De vanligaste problemen när det gäller att lämna blandare är frågor om deras switch. Om du försöker slå på din mixer och det inte fungerar alls, kan du behöva kontrollera det genom att använda en volt-ohmmeter. Du måste då ansluta stick stift i din hand mixer till volt ohm meter, inställning av mätaren på RX1 skala. Den bör ha en låg klar resultat, men om resultatet av testet är en oändlighet läsning, så är det något fel med din strömbrytare, Steg 2 – Öppna motorhuset,. Använd skruvmejsel för att öppna motorhuset och noggrant kontrollera enheten i synnerhet dess omkopplare. Använd elektrisk kontakt renare och spraya den över elektriska kontakter. Se till att öppningarna i kroppen och de terminaler som finns på den bakre delen av kontaktblocket också sprutas. Ofta rengöring dessa områden sparas automatiskt problemet på din hand mixer. Men om det fortfarande inte fungerar, då är det dags att överväga byte av växlar, Steg 3 – Kontroll av säkring,. Demontera enheten ytterligare för att kontrollera den säkring som finns i den inre delen av motorhuset. Kontrollera säkringen av mixern genom att ta bort trådkontakten. Denna tråd är att ansluta sig till ledningsboxen som innehåller säkringen och nätsladd din mixer. Använda igen volt-ohmmeter och ställ in den på RX1 skala. Clip mätaren sonder och anslut den till båda ändarna av ledningsboxen. Du bör ha en låg läsning. Därmed om läsningen är hög, innebär det att du behöver byta säkring av din hand mixer, Steg 4 – Blade Shaft,. Om du har problem med bladaxeln, försiktigt isär enheten som du reparera fastnat klingaxeln. Du kan använda trä blocket där du kan slå axeln med en relativt måttlig kraft. Använd en vit fett för att smörja de delar som behövs för olja att smidigt fungera igen, Steg 5 – Åter Montering av Stavmixer,. När du har gjort de nödvändiga rengöring, kontroll och utbyte av de skadade delarna av stavmixern, återmontera delarna igen från motorhuset till knivaxeln. Se till att du rengör mixern med hjälp av en pappershandduk innan den ställs undan för lagring,. Fastställande din mixer är viktigt att se till att du får använda ditt kök verktyg och maximera dess användning för din matlagning. Lär dig att göra det själv och du kommer att upptäcka det är inte en svår uppgift trots allt.