hur man förbereder din gamla dörr för ett instick låsenhet

Förbereda gammal dörr för en instick Låseenheter är en enkel uppgift. Om du inte har hört mycket om den här typen av lås in innan, kommer du vill överväga det för ditt hem. Denna typ av lås är bra inte bara för ditt hem om du letar efter något som är säker och passar där din gamla slussen var, men det är också fantastiskt att ha på kontoret eller en affärs dörr. Låset är mångsidig och ger en stor mängd säkerhet till ditt hem eller företag. Här är några verktyg och material som du behöver tillsammans med de åtgärder som kan hjälpa dig genom processen snabbt.

Använd en skruvmejsel eller borra för att ta bort de gamla matcher från dörren. De dörrknoppar, täckplåtar och spakar kommer alla att kunna tas bort med en skruvmejsel. Du kanske vill överväga att hänga på skruvarna i fall du behöver dem för din nya installation eller om något händer. Om låset som kommer med en manual, kan du konsultera den innan du installerar, liksom den gamla ratten så att du tar bort och installera dem på rätt sätt om de har en viss önskad sätt att installeras.

Steg 1 – Ta bort Fixturer

Nu när du har en tom duk, kan du titta på den gamla uppsättningen och ta reda på hur allt tillsammans. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vad som ska få för den nya uppsättningen som du sätter in. Troligtvis du hade en enda uppsättning skruv på plats och du kommer att vilja ta den gamla uppsättningen med dig till järnaffären för att hitta en ersättare som fungerar för dig.

Steg 2 – Hämta nya Instick låsenhet

När du har den nya uppsättningen, kan du rada upp där den gamla var att förbereda sig för att installera. För att installera, måste du se till att öppningen där den gamla lås set var passar den nya. Nu när du faktiskt har den nya lås och kan rada upp, kommer du vill ställa in den där det går och markera med en penna för eventuella hål som behöver borras eller ens om du vill såg någon del av dörr. Du kan använda en cirkelsåg att skära ut delar av dörren som du märkt av.

Steg 3 – Linje It Up

Nu när du har det installerat, kommer du vill prova låset att vara säker på att det fungerar. Sedan kan du göra fler kopior av nyckeln i en lokal järnaffär vid behov.

Om du har några problem med installationen, kan du kontakta en fackman, särskilt om du måste skära i dörren och inte är bekant med processen eller saknar nödvändiga verktyg eller såg.