hur man kan förebygga dusch injekteringsbruk mögel

Dusch injekteringsbruk mögel är bland de vanligaste problemen husägare står inför. Även om denna typ av mögel kan vara besvärligt att bli av med, det finns ett antal effektiva sätt att hindra det från att bildas i ditt badrum. Nedan är de steg du behöver ta för att se till att ditt badrum förblir mögel fritt.

Fukt som avges från varma duschar är den huvudsakliga orsaken till mögel och mjöldagg formationer i badrum. Således är ett effektivt sätt att förhindra dusch injekteringsbruk mögel att tillåta fukten att snabbt avsluta ditt badrum, och det finns flera enkla sätt att göra denna uppgift. Först och främst, kan du lämna ditt badrum dörren halvvägs eller helt öppen när du duschar. Detta, i sin tur, kommer att ge den fukt med en enkel väg genom vilken för att avsluta badrummet. Ett annat enkelt sätt att göra detta är att öppna upp en av dina badrum fönster när du tar en varm dusch, eftersom detta kommer att ha i stort sett samma effekt som att lämna badrum dörren öppen. Men öppnar ett badrum fönster rekommenderas endast om du bor i en säker omgivning och ett varmt väder miljö.

Steg 1 – Låt Fukt Flykten från ditt badrum

Om du har en benägenhet för att ta långa, varma duschar, helt enkelt lämna ditt badrum dörr eller fönster öppet kan inte vara tillräckligt för att bli av med all fukt. Med detta i åtanke, är det oftast en bra idé att tvinga fukt ur badrummet. Ett av de enklaste sätten att göra detta är att placera en fläkt i en av ditt badrum fönster och ställa in den att uttömma när din dusch är i bruk. Alternativt, om ditt hem har ett badrum baserad frånluftsfläkt, rekommenderas det att du kör dem när en varm dusch pågår.

Steg 2 – Force fukt ur ditt badrum

Även om det kan tyckas ganska uppenbart, att sätta en gräns på hur mycket tid du och din familj tillbringar i duschen varje dag är ett annat bra sätt att förhindra dusch injekteringsbruk mögel. Förutom att spara dig en hel del pengar på vatten och uppvärmningskostnader, att se till att duschar, särskilt varma sådana, varar mer än fem till tio minuter kan gå långt i att hindra bildandet av dusch injekteringsbruk mögel. Denna metod för att bekämpa mögel är särskilt effektiva när de kombineras med steg 1 eller 2.

Steg 3 – begränsa mängden tid som tillbringas i duschen

Även om du använder de tidigare diskuterade steg, regelbunden rengöring är det mest bergsäkert sätt att förhindra uppkomsten av dusch injekteringsbruk mögel. En gång i veckan, ta hand att spraya din dusch injekteringsbruk med en kommersiell fogmassa renare och kraftfullt skrubba med en liten skurborste eller förbruknings tandborste. Om badrummet har en frånluftsfläkt, dock kanske du kan komma undan med varannan vecka rengöring.

Steg 4 – regelbundet rengöra din Dusch Grout