hur man kan förebygga kvacksalvare gräs

Kvacksalvare gräs är ett ogräs som är svåra att utrota när den etablerar sig i din gräsmatta eller trädgård. Det finns flera olika metoder för att förhindra den från angriper din gård och att bekämpa den när den visas i din trädgård.

Även etablerade växter har djupa rötter med jordstammar som är svåra att utrota, växter som bara har börjat växa från frön kan elimineras om de upptäcks tidigt i tillväxtcykeln. Om du ser nya kvacksalvare gräsväxter som växer i din gräsmatta eller längs kanten av trädgården, snabbt vidta åtgärder för att dra ogräs ut eller använd en plats ogräsmedel för att döda växter. Rhizom rötter inte utvecklas under de första två till tre månader, så dra upp dem snabbt kan helt eliminera den särskilda växt och stoppa den från att sprida sig,. En annan metod för att förhindra kvacksalvare gräs från att etablera sig är att innehålla etablerade fläckar av kvacksalvare gräs. Du kan åstadkomma detta genom att hålla plåstret klippas kort så att fröna hindras från att växa och sprida sig. Men efter varje klippning, noggrant och rengör bladen på gräsklipparen för att stoppa oavsiktlig utsäde spridning.

förhindra Establishment

Förmodligen den mest effektiva metoden för att döda och utrota kvacksalvare gräs är att använda en pre-emergent herbicid. Pre-herbicider är effektiva i att angripa oönskade växter och ogräs innan de är fullvuxna. Men för att denna metod ska fungera med kvacksalvare gräs, är det nödvändigt att uppmuntra rhizomer att börja växa och utvecklas med hjälp av en kväverik gödsel där kvacksalvare gräset ligger i trädgården. Utan gödselmedlet, kommer rhizom rötter förblir vilande och herbiciden kommer inte att vara effektiv. Vanligtvis är det nödvändigt att tillämpa en pre-emergent herbicid flera gånger under växtsäsongen, eftersom kvacksalvare gräs är en perenn som kommer tillbaka varje växtsäsong,. När du har börjat behandla en drabbade området, kan det ta flera växtsäsonger till helt bli av ogräset. Under denna tid har du förmodligen inte kommer att kunna plantera andra önskade växter i lappområdet, eftersom bekämpningsmedlet kommer att döda allt annat som växer nära marken där den tillämpas,. En annan giftfri metod kan användas för att bekämpa etablerade fläckar av kvacksalvare gräs är att upprätthålla en turf lock över ogräs. Du kan åstadkomma detta genom att använda ogenomskinlig plast, duk eller kartong för att täcka marken och förhindra ogräs från att växa,. Du kan också spridas klar plast över en lapp av kvacksalvare gräs under extremt varma vädret. Detta kommer fälla mycket värme under plast och i princip laga ogräs till döds. När vädret svalnar, dra plast upp och ta bort de döda blad och växtmaterial. Du kan behöva upprepa processen flera gånger genom sommaren som nya rhizomer blir aktiverade och växter fram ur marken,. Förhindra kvacksalvare gräs från att växa och att etablera sig i en gräsmatta eller trädgård kan vara ett långsiktigt projekt för den särskilda husägare och trädgårdsmästare . I slutändan är nyckeln till att bli av med detta ihållande ogräs det att tömma den energi, antingen genom att upprepade gånger att förstöra den eller genom att eliminera dess förmåga att gro.

Fighting Etablerade Plåster