hur man kan förebygga skruvar på en grill från rost

Förhindra skruvarna på din grill från rost är enkelt, och detta kommer att hjälpa din grill att länge. Det finns flera skäl till varför grill skruvar rostar så snabbt. Upprepad återuppvärmning av grillen hybridiserar eller mjukar upp skruvar och muttrar stål, vilket gör dem sårbara för rost. Det, i kombination med hög utomhus luftfuktighet och en beläggning med högt pH briketter aska, gör en fin recept för accelererad rost. Följ denna procedur för att rehabilitera en rostig grill eller förhindra din fina nya från rostar snabbt.

Stänger gasventilen och ta bort gasolflaskan eller naturgas flexibel slang. Rengör grill ut helt ta bort grillgaller, aska, och alla lösa delar inte skruvas ihop.

Steg ett – Förbered grillen

Först använder en avfettning lösningsmedel och en trasa för att ta bort alla gamla livsmedel eller fett sedan använda en stålborste och rengöra någon befintlig rost av skruvar och muttrar. Var carful inte skada skruvgängorna genom att trycka för hårt på stålborste. En plast scrubby kan ta bort rost utan att skada skruvgängorna. Gå över varje skruv och mutter noggrant inspektera dem för rost skadade gängor eller lösa eller saknade skruvar och muttrar. Håll en löpande räkning av saknade skruvar och muttrar så att du har en lista för att ta till järnaffären.

Steg två – Clean

Den upprepade uppvärmning och kylning av grillen orsakar expansion och kontraktion av skruvar och muttrar som håller grillen tillsammans. Det är därför skruvarna lossnar av sig själva så lätt. Med hjälp av lämplig skruvmejsel och en skiftnyckel som en back up nyckel, gå över varje skruv och mutter, en i taget, arbetar skruvarna löst, sedan behandling av gängor med gänglåsning, och åter montera skruv och mutter . Använd denna möjlighet att ersätta saknade, trasiga eller rostiga skruvar och muttrar. Se till att alla skruvar och muttrar är åtdragna innan du fortsätter.

Steg tre – Byt och Re dra skruvar och muttrar

Måla varje skruv och mutter med en skvätt hög temperatur spis färg att belägga dem med en rostbeständig yta.

Steg fyra – Måla skruv och nötter

Täck grill när du inte använder den för att skydda den från hög utomhus luftfuktighet som orsakar rost. Du kan köpa en cover tillverkats för detta ändamål eller hitta en plats i ditt garage för att lagra din grill när du inte använder den. Din uteplats taket är förmodligen inte tillräckligt för att skydda din grill från rostiga effekter hög utomhus luftfuktighet.

Steg fem – Skydda din Barbecue Grill

Överväga att ersätta de mest utsatta skruvar och muttrar, liksom de runt brännaren heter, med icke järnhaltiga skruvar och muttrar av rostfritt stål. Icke järnhaltiga metaller är naturligt resistenta mot rost. Detta kommer också att underlätta framtida reparationer till brännaren enheterna.