hur man polera förnickling

Förnickling är billigt och därför befläckar mycket lätt. Det finns flera olika metoder att välja mellan när man ser att rengöra och polera förnickling eller förnicklad finish.

Försök först blötläggning förnickling natten i en vatten och ättika blandning eller lösning (Skapa en vatten och ättika lösning som är i följande förhållande: 4: 1 – detta innebär för var och en del ättika, du lägga till fyra delar vatten Exempel. : En kopp vinäger och fyra koppar vatten)

För det andra, pick-up ugn renare och en mjuk trasa och spraya lite av ugnen renare på din förnicklad finish.

För det tredje, WD40 och stålull fungerar bra om det finns bara en liten matt (eller grön färg) som visar på förnickling.

Fyra, plocka upp nickel polska och använda nickel polska att lysa ditt objekt. Nickel polish ofta kommer i en burk med bomullstussar. Bomullen används som rengöringsmaterialet längs med den nickel polish.

Fem, ta en tur till mataffären och plocka upp ren hushåll ammoniak (inte en blandning eller ett hus håll renare – du behöver ren ammoniak). Sänk ned förnickling eller förnicklad post direkt till ammoniak (inte späda ammoniak). Låt objektet sitta i högst fem (5) minuter. Längre kan skada din förnicklad objekt.

Behöver en nickelpoler? Kolla in vår Poler Köpguide.