hur man recaulk en diskbänk

Du kan enkelt recaulk ridit diktning av din diskbänk. Den täta skiktning runt sink skadas på grund av ihållande exponering för fukt och rök som finns i köksutrymmet. Du behöver inte anställa personal eller VVS-entreprenörer för återDrevNing diskhon. Följ bara de enkla instruktionerna, beskrivs nedan.

Turn-off diskbänkens vattenförsörjning. Diskbänkar är benägna att utveckla lager av smuts insättningar och sot inspelningen. Du bör använda ett starkt rengöringsmedel för att avlägsna fasta smuts. Du kan använda en tvållösning framställd i ljummet vatten för detta ändamål. För att ta bort det gamla bruket skiktning, använd en mattkniv. Det är mycket användbart för att skala bort det gamla bruket. Med hjälp av en skrapa, ta bort lösa drivna bitar för att säkerställa en enhetlig, ren yta för åter fogar. Du kan komma åt svåråtkomliga drivna ytor bakom diskbänken med en skruvmejsel. Ta bort eventuella mögel som ofta hittas längs undersidan av sänkor. Helst bör du desinficera hela diskbänken och omgivande ytor med tvättsprit. Detta säkerställer att ingen av de svampsporer förs in i den nya fogtätning skiktet.

Steg 1: Rengöring diktat Ytor

Ofta drivna sink ytor är i nära kontakt med laminat. Dessa är tillverkade material som används vid ytbehandling av bänkskivor och ofta sträcker sig till kantning av diskbänkar. Om du tycker att den vittrade caulk bitar har grävde i laminat, måste du rengöra laminatkant. Med hjälp av en dammsugare, suger ut alla bitar av skadade laminatkant. Vittrade sänkor tillåter ofta fukt tränger in de omgivande laminat. Denna fukt kan tränga tillbaka in i nya, diktning. Därför måste du torka upp laminatet skiktning. Lyft laminatet att tillåta större luftcirkulation. Med hjälp av en hårfön eller fläkt, torka upplyfta laminatet. Säkra laminat skiktning med en vanlig, laminat lim.

Steg 2: Förberedelser diktade Ytor för Re-diktning

Tillåta ställdes, diktningsstället torka. Detta är avgörande för fogtätning ytan för att bilda en stark och enhetlig bindning med den nya fogtätning skiktet. Undvik aktivitet som kan orsaka fukt läckage i den förberedda platsen, inklusive matlagning i köket som kan införa vattenånga.

Steg 3: Torkning Beredd webbplatser

Det är bättre att du skapar en ¼-tums söm längs fogar området. Detta bidrar till att fastställa fogar utan att oroa dig över spilla täta. Använd en målare tejp eller en maskeringstejp för detta. Applicera tejpen längs den yttre kanten av den förberedda platsen.

Steg 4: Förberedelser Re-caulking Seam

Med hjälp av skalpell, skär toppen av fogar röret. Storleken på öppningen bör vara ungefär lika stor som fogar kant som du är på väg att recaulk. Sätt i diktningsröret in i tätningspistol. Kläm avtryckarmekanismen av fogpistol. Göra detta långsamt, för att säkerställa att en jämn, likformigt skikt av caulk kommer ut ur pistolen. Applicera sträng av täta längs insidan av tillämpad söm. Håll din tryck på pistolens avtryckare steady-ändringar kan orsaka över- eller under diktning. Efter fastställer det första lagret av täta, tryck på åter diktade linje med kilen verktyget. Tooling täta hjälper till att trycka in den täta bland de djupare, svåråtkomliga ytor runt sink. Det finns inga strikta regler för att beräkna antalet fogar sömmarna som du använder. Vanligtvis är två till tre lager rekommenderas.

Steg 5: Åter fogar Beredd Seam

Ta bort tejpen. Ta bort överflödigt täta med skrapan. Låt täta torka enligt förpackade instruktioner. Med hjälp av en spackel, cut-off några hängande pärlor av täta. Torka åter diktat skikt med en lätt fuktad trasa.

Steg 6: Avsluta Åter diktad Layer