hur man refelt ett biljardbord

Ett biljardbord är en elegant design pjäs för inomhus sport rum eller uteplats. Spela pool är ett perfekt sätt att tillbringa en fritid dag med vänner och familj. Biljardbord är av gjord av hållbara material som kan pågå upp till 20 år med endast minimalt underhåll. Som pool tabeller är normalt tillverkade av hårt trä eller kompositmaterial, är dess mest sårbara delen filten. Filten är en typ av tyg som är fäst till ytan av tabellen pool. Nedan är det material som du behöver tillsammans med instruktioner om hur man refelt ett biljardbord.

Med hjälp av ett måttband, bestämma storleken på din biljardbord och köpa ersättning kände på din lokala hem förbättring depå eller sportaffär. Köp en extra 12 inches till längd och bredd mätningar av din biljardbord. Filtar finns i olika färger så avgöra om du behöver samma färg som filten du byter eller om du behöver en annan färg för din biljardbord.

Steg 1 – Mät

Med hjälp av en skiftnyckel, ta bort bultarna som fäster rälsen i undersidan av biljardbord. Rälsen täcks också kände så du måste refelt skenorna med bordsskivan. Ställ rälsen försiktigt på golvet intill sin position i biljardbord, så att du inte kommer att göra ett misstag att fästa skenan på fel sida senare.

Steg 2 – Ta bort Rails

Avlägsna filten genom att dra ut häftklamrarna på kanten av filten med användning av en klammerborttagare. Se till att ta bort alla filten på bordsskivan. Sätta den gamla filten på en thrash påse att kastas senare.

Steg 3 – Ta den gamla filten

Sätt den nya filten på bordsskivan och inspektera filten för eventuella skador eller fläckar. Skär filt med en vass sax med gränsen till din bordsskiva som en guide. Det bör finnas tillräckligt kvar känt att du kan använda för att refelt rälsen.

Steg 4 – Lay filten

När du har gjort snittet, fästa filten i bordsskivan med hjälp av en häftapparat. Börja häftning vid mittpartiet av den ena änden av filten då häfta vänster och höger kant. Gå till den motsatta änden och dra filten ordentligt och häftklammer i samma procedur som du gjorde på den andra änden. Nu häfta sidokanterna. Se till att häftklamrar är lika långt till varandra och uppradade snyggt. När du når biljardbord fickorna, skär 3 skåror på vardera av fickorna och linda och häfta filten på kanterna av fickorna. Wrap rälsen med filten och dra filten tätt före häftning.

Steg 5 – Staple filten

Sätt ihop biljardbord genom att fästa skenorna i sin rätta plats med hjälp av samma skiftnyckel som du använde tidigare. Efter fick liners infogas kan du nu använda din nyligen åter filtad biljardbord.

Steg 6 – Montering