hur man refinish badrums fåfänga skåp

Om du letar efter ett prisvärt sätt att uppdatera ditt badrum, överväga rekonditionering ditt badrum fåfänga skåp. Reparations skåp kan vara en helg projekt så enkelt som att tillämpa en spraka finish på dina skåp eller så komplicerat som att ta isär dem och ommålning dem helt.

Spraka Finish: Crackle ytbehandlingar tillämpas på ett tunt lager på ytan av skåp. Detta kan åstadkommas genom att ta bort dörrar skåp och tillämpa avslutning på dörrarna och de återstående exponerade skåp ytor. Som målet torkar, visas en ljus knaster på ytan.

Steg 1 – Ta bort dörrar, lådor, och hårdvara

Glasyrer: Glasyrer är en ljus, ren lager av färg appliceras över bets eller läggas till en spraka finish. Glasyrer kan också användas för att lyfta fram detaljer om skåp och skapa en helt unik och annorlunda utseende för ditt badrum fåfänga skåp.

Steg 2 – Tape

Distressing: distressing är en teknik som kräver antingen grovslipning eller ärrbildning en befintlig finish eller applicering av en antiquing förening på ytan av skåpet.

Steg 3 – Använd Finish

Restaining: Genom att tillämpa en andra, tunt lager av gel fläcken över befintliga skåp fläcken, kan du skapa en helt ny finish för dina befintliga skåp.

Steg 4 – Sätt tillbaka Hårdvara

Målning: Måla ditt badrum fåfänga skåp är ett av de enklaste avslutande stilar.

Steg 5 – Lägg till ny maskinvara

Ta dörrarna från dina badrum fåfänga skåp, liksom all hårdvara från dörrar, lådor, och hårdvara.

Tejpen några områden som du inte vill att måla eller har återuppstått.

Med hjälp av en pensel eller roller, tillämpa finish material. Rullar inte lämna penselavtryck. Om du använder färg, applicera primer först och låt torka i 24 timmar innan du fortsätter. Applicera 2 skikt av färg, vänta några timmar mellan skikten.

Vänta 24 timmar och sätt tillbaka hårdvaran. Se till att målet är helt torrt innan du sätter tillbaka maskinvara.

Slutföra nytt utseende genom att installera ny hårdvara såsom låda drar och handtag.

Lackering ditt badrum fåfänga skåp är en helg projekt som kommer att uppdatera ditt badrum inredning utan att döda din budget.