hur man Refinish douglasgran golv

Douglasgran golv är en mycket tålig typ av trägolv. Men i vissa fall, det kan repas och börja titta lite gammal. I det här fallet, kommer ni att vilja refinish golvet. Här är grunderna i hur man Refinish douglasgran golv framgångsrikt.

Innan du kan börja installera, måste du se till att du förbereder rummet. Du bör ta bort alla personliga tillhörigheter från rummet eftersom det kommer att bli mycket dammig. Dammet kan komma ner i elektronisk utrustning och förstöra den. Du kommer också vill se till att du lägger plastfolie över dörröppningar, så att dammet inte kan komma in andra delar av huset.

Steg 1: Förbered rummet

Du kommer sedan vill börja slipa golvet. För denna del av processen, vill du vara säker på att ta din tid och undvika rusar. Om du får gå för fort, kan du förlora kontrollen över slipmaskin och börja orsaka hjulspår i golvet. Dessa kan vara oerhört svårt att fixa efteråt. Börja med en låg sandpapper och arbeta upp till en större så att du kan få en mycket fin finish på träet.

Steg 2: Sand

När du har helt slipat trä, måste du städa upp i röran. I de flesta fall är det att bli damm överallt. Du kommer att behöva använda din kvast och din vakuum för att avlägsna dammet. Du måste se till att alla dammet noggrant avlägsnas från ytan av golv. Annars, när du börjar avslutad golvet, kommer det att fastna under. Detta gör att du kan se dammet och kommer att göra det ser oprofessionellt.

Steg 3: Städa

När du har rengjort alla dammet ut ur rummet, kan du börja färgning golvet. När du gör detta, kommer du vill vara säker på att rummet är väl ventilerat. Öppna fönstren och slå på en fläkt om möjligt. Du kan använda fläcken med en borste eller med en trasa. Se till att fläcken appliceras jämnt på hela området. Du kommer att vilja låta fläcken gott om tid för att torka. Du kanske vill överväga att sätta en annan vapen fläck på toppen av den första bara för att se till att allt ser bra ut.

Steg 4: Stain

När fläcken är helt torr, kan du börja sätta en täckfärg på toppen av det. När du arbetar med polyuretan, kommer du vill vara säker på att du inte andas in rök, eftersom de kan vara mycket farlig. Applicera polyuretan på golvet och sedan låta dem torka. Applicera ett andra skikt och låta det torka innan du börjar använda douglasgran golv igen.

Steg 5: Finish