hur man reparera en dekorativ gjutjärn brevlåda

En dekorativ gjutjärn brevlåda tjänar det dubbla syftet att hålla din e-post och lägga till färg och elegans till ditt hem. Det finns ingen hård och snabb regel att dekorera brevlådan och du kan göra det det sätt du önskar. Gjutjärn är tung men det kan gå sönder om den tappas eftersom metallen är sprött, därför måste du vara försiktig när du arbetar på det. Med följande riktlinjer du kommer att kunna reparera dekorativa gjutjärn brevlåda, själv.

Räkna ut vad som har hänt med din gjutjärn brevlåda, så att du kan välja vilken metod måste antas för att reparera brevlådan. Det finns olika problem som kan ha orsakat att det är nödvändigt för reparation. Dessa problem inkluderar, rostig gjutjärn, sprickor på ytan, bruten dekorativa delen, kan dörren behöva justeras eller plack kan ha lossnat.

Steg 1 – Identifiera problem

Om gångjärnen är knarrande och inte fungerar smidigt enkel oljning kan göra jobbet. Regelbunden smörjning kommer att ta hand om problemet i framtiden också.

Steg 2 – Fastställande Gångjärn Problem

Men om den krökta spärren inte fastställa korrekt kan du använda en tång för att antingen dra det lite utåt eller tryck det inåt till det läge där det fastställs ordentligt i huvuddelen av brevlådan.

Steg 3 – Fastställande Spärr Problem

Om plack eller dekorativa delen är fixerad med skruvar som har lossnat, få nya skruvar rätt storlek och skruva fast dem på med en skruvmejsel. Nya hål kan behöva borras om de gamla har lossnat eller om skruvarna du har inte passar i de gamla hålen. Men kom ihåg att använda rätt bit av borren för detta ändamål. Lim kan också användas för att fastställa sådana delar om de inte är mycket tung. Dock välja ett lim som fungerar på metall och är väderbeständig. Var noga med att inte låta limmet kontakt med huden. Använd handskar för att skydda händerna.

Steg 4 – Att ta itu med problem med dekorativa utsmyckningar

Rost kan avlägsnas genom att gnida med en slipande ark eller stålull. Lätt gnugga ytan och torka bort dammet med en trasa. Efter rengöring tillämpa olja eller osaltat fett eller smörjmedel jämnt på ytan och låt den torka. Upprepa oljeavskiljning med jämna mellanrum i framtiden för att undvika rost. Du kan också måla rostiga brevlåda för att ge den en ny och fräsch look.

Steg 5 – Skydd mot rost

Sprickor, antingen använda en bra tätningsmassa eller använda svetsteknik om du är bekväm med det. Tätnings förening tillämpningsanvisningar ges med produkten. Läs dem noggrant innan applicering av föreningen. Dessa är oftast mycket enkelt att applicera. Brevlådan kan målas för att dölja tätningsmedel.

Steg 6 – reparera Sprickor

När det gäller svetsning köpa tjänster från en professionell, eftersom gjutjärn kräver förvärmning hög temperatur. Utan förvärmning, är svetsning ineffektiv på gjutjärn, även om det är en märkesvaror svetstråd.