hur man reparera en elstängsel

Elstängsel inte för evigt och du kommer att behöva ha den reparerad eller utbytt när den bryter ner. Sedan har aggregatet ersättas är enklare och kostnadseffektivt än att försöka reparera den som inte är tidseffektivt, försökte vi att bryta ner det trevligt och enkelt för en person som är villiga att ta på utmaningen. Det är ganska lätt jobb att göra och med några mycket enkla verktyg, är möjlig. Här är några enkla steg att följa för att ersätta din trasiga elstängsel.

Det är bra att kontrollera aggregatet först så att du inte slösa pengar på att köpa en ersättnings aggregat. Stäng av aggregatet sedan koppla stängslet från aggregatet. Anslut den till en voltmeter för att se det blir några avläsningar. Om det inte finns någon läsning, kan problemet vara en korroderade terminal, AC brytare, döda batterier eller en blåst ingångskrets säkring.

Steg 1 – Kontrollera med Volt

Innan man antar att din kraftkällaenheten hade gått dåligt, gå om längden på staketet och kontrollera oroshärdar. Alla trasiga staket del eller gren som hade fallit ner i det kan alla utgöra ett problem för stängslet. Oroliga fläckar på staketet måste repareras först innan du försöker byta ut aggregatet.

Steg 2 – Kontrollera Fence Omgivning

Se alltid till att säkerheten första genom att koppla källan av el till elstängsel. Koppla även jordtrådarna som matas in i kontrollboxen. Om något skulle hända och en elektrisk ström springa tillbaka in i ledningarna, kommer du att förvaras säkert från att chockad.

Steg 3 – Säkerheten först

Ta din skruvmejsel och lossa het tråd är nötter från fästskruv på staketet aggregatet enheten. Skjut bort kabeln från den varma bult och sätta tillbaka muttern.

Steg 4 – Koppla Hot Wire

Skruva stöd eller monteringskonsoler från stängslet eller väggen. Granska fästen för tecken på slitage såsom rost och / eller skruvar saknas. Nu tar den nya energimatningsenheten och placera tillbaka i laddaren. Placera konsoler tillbaka på att säkra energisättningsenheten.

Steg 5 – Byt Energizer Unit

Att göra motsatsen till vad som gjordes tidigare, fäst varmtråden till kraftkällaenheten, sedan bifoga jordledningen med elektricitet fortfarande avstängd.

Steg 6 – Omvänd installationsprocessen

Steg 7 – Slå Fence Back On

Håll utkik efter tecken på elektrisk stöt eller utbrändhet. Var lyhörd för några blixtar av elektricitet eller lågor som kan utlösa med det perifera seendet. Håll också näsor arbetar för att vädra ut någon bränd lukt som kommer från stängslet eller området runt staketet.