hur man reparera en glidande fönster spår

Med fönster på ett glidande fönster spår är en fördel eftersom det gör dem mycket lättare att öppna samt rena. När ett skjutfönster spår skadas fönstret inte längre öppnas på rätt sätt. Det vanligaste problemet i samband med ett glidande fönster spår är det spår blir böjda. Detta kan fästas enkelt och denna artikel kommer att visa dig hur.

Ta fönstren genom att lossa glidhjulen med skruvmejseln. När fönstren är avstängda glida fingrarna längs båda spåren och känsla för bucklor, smuts och rost. Vilken som helst av dessa kan orsaka skjutfönstret väg att inte fungera korrekt.

Steg 1 – Kontrollera Lucka Track

Bucklor visar vanligtvis upp på utsidan av spåret och trycka in mot fönstret. Använd klubba och knacka försiktigt på metallen att böja den tillbaka.

Steg 2 – Dents

Endera av detta kommer att allvarligt begränsa rörelsen på skjutfönstret spår. Använd stålull för att ta bort rost och smuts sedan putstrasa för att torka den.

Steg 3 – Rost och Smuts

Smörj spåret lätt och byta ut fönstret. Sänk glidhjulen och testa rörelsen.

Steg 4 – Byt ut Window