hur man reparera en luftkonditioneringsapparater från fönster som inte kommer att kyla

Fönster luftkonditioneringsapparater är så betydande under sommaren på grund av de varma solstrålarna som kan göra vem som helst känna sin närvaro. De rädda människors liv, vilket gör deras liv bekväm under varma dagar. Ett fönster luftkonditioneringen är mindre i storlek jämfört med central luftkonditionering, men fungerar på samma sätt. Denna utrustning fortsätter att gå i många timmar utan avbrott varje dag om vi misslyckas med att behålla sin gott skick. Även om det är bara en maskin, kan det uppleva strömavbrott, och anledningen är att det behöver vård och underhåll. En hel del klagomål kommer att höras från människor som deras fönster luftkonditionering enhet inte kylning som det brukade. Du behöver inte bära din dator eller dra den till en dyr reparation butik utan att fastställa det själv först. Kanske behöver bara vissa personliga rengöring.

Ta bort din luft fönster luftkonditionering främre grill. Vissa kan gripas av klipp så att du kan använda en kniv och skruvmejsel om den är fäst med en skruv. Innan du tar bort din enhet luftkonditionering, se till att den är urkopplad, sedan lägga den på en välbyggd bord. Begära hjälp från någon om enheten är för tung, för att undvika onödiga saker att hända.

Steg 1 – Framställning

Spåra nätfiltret som omsluter kylarliknande fenor på enhetens förångare spolar. Rengör detta med en mjuk, fuktig trasa. Kontrollera om det finns böjda eller trasiga delar.

Steg 2 – Clean Filter

Förbered en kombination av tvål varmt vatten och blekmedel. Få filtret och tillsammans med grillen, tvätta den i blandningen för att avlägsna formarna. Den kylande förmågan hos enheten minskas om filtret är igensatt. Skaka av överskottsvätska innan ställa in filter och grill för att torka upp.

Steg 3 – Ta bort Formar

Med hjälp av en vakuum med en borste fäst på det, dammsuga förångare spolar noga för att bli av med smuts. Rotera enheten för att se den andra uppsättningen spolar som är apparatens kondensorbatterier. Eliminera smuts med ett vakuum med en borste omfattande. Med vakuum och spalt fastsättning, utrota smuts från fläktbladen och insidan av enheten.

Steg 4 – Vakuum

Kontrollera om det finns några fenor tillplattade eller tvinnade på spolarna. Om det finns, då måste man köpa en fin kam i en apparat centrum och flytta kammen upp och ner för att göra dem rakt igen. Undersök om det finns några spolar som är krokig, sedan räta dem med fin kam.

Steg 5 – Kontrollera böjda delar

Efter reningsprocessen, tillbaka allt du bort från enheten, inklusive filtret och sätta tillbaka den där den är belägen. Anslut enheten i när grillen är tillbaka i sin position.

Steg 6 -Lägg tillbaka och Plug