hur man reparera en ruttnade trä trädgård staket

För 15 år, arbetade Dave Donovan som en elektriker för University of Pennsylvania, där han specialiserade sig på elinstallationer, felsökning, underhåll och reparation i både bostäder och industriella miljöer. År 2005 Dave gjort övergången från att arbeta på elektriska system och hem saneringsprojekt att skriva om dem.

Mest trä trädgård fäktning är inte konstruerad av behandlat virke, vilket innebär över tiden kan du börja märka tecken på röta i vissa fläckar längs botten av stängslet. Detta händer när stängslet installeras direkt ovanpå marken. Om en liten lucka inte är kvar när den är installerad, kan luften inte cirkulera runt träet kommer därför träet förbli fuktig, vilket gör att så småningom bryta ned och falla sönder. Om du har det här problemet med din nuvarande trädgård staket, här är hur du kan fixa det utan att behöva byta ut hela stängslet.

Steg 1: Ta bort ruttnade delen av stängslet.

Steg 2: Skär bort den del av stängslet som är ruttnade. Håll snittet rakt.

Steg 3: Längs basen av icke-infekterade delar på båda sidor om det drabbade området, spika en 2×4. Håll det nivå. 2×4 bör spänna gapet där ruttnade staket var belägen.

Steg 4: Sätt tillbaka stängsel i sin ursprungliga plats och spika underläpp av det till 2×4 för fulla stöd.

Steg 5: För att säkerställa röta inte utvecklas igen, se till att stängslet är ominstalleras med åtminstone en en-tums klyftan mellan staketet botten och markytan.

Dave Donovan är en frilansande copywriter som bor i Atco, NJ en elektriker för 15 år, tvingade en skada honom att fortsätta sin passion – att skriva.