hur man reparera en sammansatt däck

En sammansatt däck reparation är inte annorlunda än någon annan typ av däck reparation. Om du har ett däck som är gjord av kompositmaterial, är det bästa sättet att reparera eventuella skadade bitar för att ersätta dem med matchande sammansatta bitar. Detta inkluderar däck styrelser och reglar som utgör däck för din uteplats. Var och en av dessa delar till din komposit däck bör inspekteras med jämna mellanrum för att se till att de inte har fått ge vika på grund av slitage som är normalt för ett däck av något slag.

Denna process är enkel att åstadkomma och kräver följande verktyg, material och steg för att slutföra.

Steg 1: Ta bort Komposit Deck Boards

Du bör använda en pry bar att ta bort spikar och skruvar som håller däck styrelser på plats. Du kommer att behöva kontrollera varje däck styrelser för att se om de är skadade och i behov av reparation eller utbyte. Om komposit däck styrelser skadas på något sätt eller verkar vara i behov av ersätter, kasta bort dem i utbyte mot nya komposit däck styrelser som har liknande stil. Avyttra skadade sammansatta däck styrelser på ett sätt som är miljömässigt säker och vänlig, i enlighet med avyttrings normerna i ditt samhälle.

Steg 2: Byt däckets Reglarna

bör undersökas reglarna som är tvärbalkarna som håller däck styrelser i stället vara för eventuella skador eller reparationer som kan behövas. Reglarna bör fästas fast till däck ram och inte squeak eller flytta i alla fall. Om du har en regel som är löst eller måste åter säkras, placera regeln i regel hängare. Byt ut skadade reglar med nyare komposit reglar som också bör kunna lätt installeras i däck och balkskor.

Steg 3: Förstärk Deck Inlägg

Använd en nivå för att kontrollera däck inlägg för komposit trädäck. Se till att varje däck inlägg är korrekt inställd och är nivå. Om det behövs, återställa alla däck inlägg som inte är korrekt inställda på plats och se till att den nya placeringen är i linje med de andra inlägg av komposit däck.

Steg 4: Byt ut skadade Composite Deck Boards

De skadade sammansatta däck styrelser som du avslöjats under din kontroll bör ersättas med nya skivor som du har köpt från ett hem förbättring centrum eller brädgård som säljer kompositmaterial. Ställ ersättnings sammansatta däck styrelser på plats på samma sätt som de gamla brädor som togs upp under inspektionsprocessen.

Detta kommer att slutföra processen för att reparera skadade komposit däck. Det kan vara en bra idé att ha extra sammansatta däck styrelser finns i behövs även en ytterligare reparation.