hur man reparera en sprucken vägg och tak gemensam

En sprucken vägg skulle kunna leda till en mer omfattande reparationer om det inte är fast på en gång. Det bästa sättet att avhjälpa en spricka på väggen är att sätta en gemensam förening. Fogmassan är en typ av kitt för att fylla sprickorna på betong. Det är tillräckligt stark för att stanna mellan sprickor och hindra betongen från smuts och allt som kan orsaka fler sprickor.

Har sprickor på väggar är oundviklig. Eftersom det finns många faktorer till varför väggar blir skadade, vad som är viktigt är att du måste behandla dem så fort som möjligt.

Steg 1: Rengör området

Se till att området kommer du att arbeta på är ren från smuts. Eftersom du behöver för att täcka alla sprickor, måste du se storleken på sprickorna så att du täckte allt. Dina ansträngningar kommer att vara förgäves om du inte täcker alla sprickor. Om du inte täcker sprickorna korrekt, det finns fortfarande en chans att dessa sprickor kommer att utveckla fler sprickor. Använd din måttband för att få storleken på sprickorna. Använd våt svamp doppad i tvålvatten och rengöra området, vilket gör det rena från damm och rester. Genom rengöring, du får se om det finns fler sprickor i andra delar av muren.

Steg 2: Förbered

Om sprickorna är få och små, kan du bara sätta fogmassa på sprickorna. Med hjälp av en spackel, applicera fogmassan på sprickorna. Börja med de mindre. Om det finns många sprickor på väggen, startar inom de lättare områdena. Du måste fokusera först på de områden som behövde lite uppmärksamhet. Spara hårdare delarna senare.

Steg 3: Applicera spackelmassa

Om sprickorna är stora, måste du använda en sheetrock. Få en mattkniv och skär ett hål på sheetrock. En sheetrock är en typ av gipsvägg som behövs för att tjäna som ett skyddande lager för betongen. Detta omfattar sprickor, hål och områden som behövs för att täckas före målning. Du kommer att använda detta för att reparera väggen.

Steg 4: Paint

Få plåstret av sheetrock, tejpa kanterna. Applicera sedan fogmassan, utöver bandet, för att göra det smidigt. Efter torkning, få sandpapper och avlägsna överskottet av korn på väggen. Se till att inte sand för mycket så att du inte skulle ta bort fogmassa.

Även om vissa kommer att överväga detta frivilligt, är det fortfarande lämpligt att göra detta. Efter slipning, får färg och täcka sprickorna. Denna färg kommer också att fungera som ett skyddande skikt på de mest sårbara delarna av muren. Det är upp till dig hur många lager av färg du planerar att använda. När väggen är torr, låt den stå först i 24 till 48 timmar bara för att se att beläggningarna har trängt in betongväggen.