hur man reparerar en tunga och spår däck

En tunga och spår däck är en typ av däck som kan repareras på samma sätt som alla andra typer av däck ansluten till ditt hem. Det finns ingen speciell kunskap eller verktyg som är särskilt utformade för att reparera en not och spont däck. Helt enkelt köpa rätt ersättnings däck styrelser och följ dessa instruktioner för att slutföra reparationen.

Tungan och spåret är en typ av däck styrelser som passar ihop på samma sätt som en pusselbit passar ihop. Bitar av en not och fjäder däck har en kant som höjs och en kant som är infälld och när de placeras tillsammans, lämpligt att bilda en bunden tätning. Denna tätning låser 2 bitarna.

Steg 1: Ta bort not och fjäder Deck-brädor

Ta en pry bar att ta bort spikar och skruvar som håller tungan och spår däck styrelser på plats. Ta bort varje av de skadade däck styrelser som behöver bytas ut.

Steg 2: Säkra Deck Inlägg

Kontrollera bjälkarna under däcket styrelser för eventuella skador också. Reglarna är skivorna, vilka däck styrelser är anslutna. Skadade reglarna bör tas bort och ersättas med nya reglar innan du sätter tillbaka de spontade däck styrelser.

Steg 3: Byt not och fjäder Deck-brädor

Tillämpa en sealer konserveringsmedel för att reglarna gång utbyte av de skadade bitar har fullbordats. Detta kommer att ge en extra nivå av skydd för dina däck när den åldras över tiden på grund av vittring och slitage som är normalt för alla däck.

Du kommer att behöva en nivå för att kontrollera däck tjänster för att se till att de är säkra. Alla inlägg som inte är i nivå måste säkras genom att byta ut däcket post eller återställa den i marken. Använd ett extra däck post som ett sätt att säkra däck post, eller helt enkelt ta däck post ur marken och ersätta den. Däcket post kommer att behöva säkra innan du kan gå vidare till att ersätta spontade däck styrelser.

Köp ersättning tungan och groove däck styrelser för dina däck. Dessa kan köpas på en brädgård eller hem förbättring centrum. Var noga med att köpa tunga och spår däck styrelser som matchar de skadade de som du ersätter. Om det behövs, köpa en helt ny uppsättning av tunga och spår däck styrelser att ersätta däck om du inte kan hitta en perfekt match.

Ställ in däck styrelser i enlighet med instruktionerna för installation av spontade däck styrelser. De bör låsa ihop och fästas däck reglar med hjälp av en skruvdragare eller spikpistol. Rengör däck utanför med hjälp av en makt spruta och applicera ett skikt av tätningsmedel med en pensel.