hur man tar bort färg från en konkret fiskdamm säkert

Ett konkret fiskdamm kan liva upp din trädgård. Ibland vill du måla en färg eller göra en touch, men detta bör göras på ett säkert sätt eftersom färgen är giftig och kan vara skadligt om det inte görs på rätt sätt.

Se till att du rengör betong fiskdamm innan du fortsätter att ta bort färgen. Med en dammsugare avlägsna eventuella dammpartiklar från runt dammen. Nästa med en stålborste, skrubba damm med varmt vatten och flytande tvål. Slutligen, skölj hela dammen med en trädgårdsslang.

Steg 1 – Rengör Pond

Sätt på gummihandskar innan det arbetar med någon typ av kemikalier. Börjar med dammens utsida, applicera färgborttagnings med en borste. Använd en andningsmask för att skydda dina longs och hud. Det finns olika sätt att ta bort färg. Högtryckstvätt använder hög effekt tryck som hjälper bli av med starka färger. Blästring, som wills ta bort de flesta färglager kan skada betongytan.

Steg 2 – Applicera Paint Remover

När du använder färgborttagningsmedel, låt det torka över natten innan en nytt lager färg.

Steg 3 – Låt Pond Dry