hur man tar bort mögel från ett kanalsystem

Ett kanalsystem ofta påverkas av mögel, eftersom det är permanent fukt och kan inte torr. Formarna som bygger upp i kanalsystemet kan leda till obehagliga lukter i din omgivning, vissa formar kan också vara giftig vid inandning. Här är stegen för att ta bort mögel från ditt kanalsystem.

Använd skyddshandskar när hantera mögel. Identifiera de områden som drabbats av mögel med en rengöringsborste och sätta material i påsar som skall tätas och dumpas. Du kan också använda sandpapper för att ta bort kvarvarande mögel. Rikta en fläkt på den för att torka områden.

Steg 1 – Eliminera Mold

Med tvättmedel som inte innehåller ammoniak eller tvål, rengöra kanalsystemet noggrant med en svamp eller en trasa doppad i rengöringsmedel och varmt vatten. Alternativt kan du använda äppelcidervinäger, som effektivt kan eliminera mögel. Skrubba området, att se till att alla spår av mögel är borta.

Steg 2 – desinfektera området

Använd en våt / torrdammsugare för att torka området och ta bort det vatten som samlats.

Steg 3 – Torka området