hur man tar bort och rädda ett badrum fåfänga

Ett badrum fåfänga är något som ett badrum helt enkelt inte kan vara utan. Spegeln utsikt det och sink är placerad inne i den. Badrummet fåfänga är centrum och brännpunkt av utrymmet. När du genomför ett badrum ombyggnads badrum fåfänga kan inte längre vara lämpade för utformning så måste avlägsnas. De material som används för att konstruera ett badrum fåfänga är ofta dyra och förstöra dem är ett slöseri. Badrummet fåfänga är lätt att ta bort, men rädda det kan vara lite svårare. Artikeln nedan visar dig hur man gör båda ganska enkelt.

Försöker ta bort ett badrum fåfänga utan att göra med VVS först kommer att skapa en enorm röra. Under diskbänken kommer att vara VVS-rör. Stäng av vattnet genom att vrida avstängningsventiler hela vägen till vänster. Du kan sedan slå på kranar för att tömma allt vatten från rören. Placera hink under huvudröret inuti han badrum fåfänga. Använd rörtång för att ta bort rören. Vrid skruvarna åt vänster. Placera bitar av röret utanför sidan. Att hålla rören på plats samtidigt som man försöker ta bort fåfänga kommer att innebära katastrof eftersom de kan bryta fåfänga. Rören kan också bryta. Skär täta runt kranen och handfat och sedan ta bort dem.

Steg 1 – VVS

Badrummet fåfänga är fäst vid väggen genom skruvar och caulk och är också limmas på träram. Försöker ta bort badrum fåfänga i ett stycke är nästan omöjligt att göra på grund av vikten och storleken på den. Täck toppen av fåfänga med en filt och tejpa fast den ner. Använda verktyget kniv för att skära igenom caulk på baksidan av räknaren. Gör detta noggrant så att du inte skär dig eller stödskivan. Den täta kan också vara längs sidorna, skära igenom detta. Skär genom täta under den främre läppen av disken som möter den övre framsidan av basen. Anställa hjälp av en vän och lyft räknaren rakt upp bort från basen och placera den någonstans säkert. Linda bänkskivan helt i filt och tejpa fast den på plats. Om bänkskivan är marmor det är mycket dyrt att ersätta.

Steg 2 – Ta bort Bänkskiva

Med den tunga disken bort resten av badrummet fåfänga kan också tas bort. Det är fästat vid reglarna med flera skruvar. Använd skruvmejseln och ta bort varje skruv som du ansluter på baksidan eller sidorna mot väggen. Nu kan du säkert ta bort badrum fåfänga genom att lyfta den rakt upp från golvet. Om fåfänga har visat sig vara alltför tung kan du ta bort lådor och dörrar samt. Detta kommer att minska vikten och samtidigt skydda andra delar av badrum fåfänga.

Steg 3 – Ta bort sockeln