hur man tar bort stuckatur

Att veta hur man tar bort stuckatur är det första steget i att ersätta puts installerat på din kontorsbyggnad eller hus. Stuck är en billig och hållbar overlay på väggytan i ditt hem kontor och används för att täcka visuellt oattraktiv byggmaterial såsom aska block, betong, Adobe och tegel. Ta bort stuckatur innebär en hel del tjat så det kan vara en ansträngande hem förbättring aktivitet. Men att ta bort puts och ersätta den med en ny och mer tilltalande stuckatur ökar kraftigt överklagande av ditt hus eller byggnadskonstruktionen. Nedan är det material som du behöver tillsammans med instruktioner om hur man tar bort stuckatur.

Grunderna nedanför arbetsområdet för att avlägsna måste täckas med ett plastlock eller duk lakan. Detta bör kunna täcka området för att skydda den från alla fallande stuckatur skräp samtidigt som krossas på. Täck på marken kommer även innehålla små bitar som faller utanför så att efter arbetet och det skulle vara lättare att göra saneringen av området efter arbetet utförs.

Steg 1: Fäst Området där arbetet utförs

Borttagning av stuck i byggnadens exteriör skulle börja med lätt slående på stuckatur med en slägga tills den faller av från utsidan av byggnaden. För de bitar som är svåra att ta bort, använda en platt pry bar att släppa loss de bitar som inte har tagits ner till en början.

Steg 2: Starta bryta Stucco

Ta bort metall förregling som håller stuck mix som initialt ingår i den när stuck först tillämpades. Med hjälp av en liten kofot avrundade ände, ångra trådbanan med det. Ta bort alla spikar som fortfarande kan förekomma håller wirings på plats. Om det finns svåra att pull-spik, pund på den lilla kofot med en snickarhammare tills spikarna avlägsnas.

Steg 3: Ta bort oönskade Vajrar och naglar

Utsidorna av stuck området i byggnaden måste rengöras från smuts. Om det finns spikar och andra metallföremål sett sticker ut från trä höljet, måste de tas bort. Rensa området samt eventuella skivor som har stuckatur staplade på det.

Steg 4: Rensa upp Byggnadsexteriör

Närvaron av en temporär ångspärr måste vara närvarande i den yttre. Om så inte är fallet och bara sett är en trä mantlar, tjärpapp eller en form av plasthöljet måste fästas utanför området av byggnaden. Alla mess från avlägsnandet och de som fastnade i marktäckande måste saneras.

Steg 5: ångspärr och Clean-up

Det är nödvändigt att bära skyddande redskap såsom skyddsglasögon och arbetshandskar vid demontering stuckatur. Dessa kommer att ge skydd för ögonen, särskilt som arbetet innebär en hel del tjat på en cement struktur som kan orsaka små partiklar att flyga runt. Skydds öga redskap kommer att hindra partiklar från att skada ögonen ..