hur att reparera skadade källaren golvplattor

Källaren golvplattor ger en intressant designelement till en våning. Även plattor är generellt hållbara, de är inte osårbar för sprickor. Sprickor på källaren golv är ful, oavsett hur liten sprickan är. Reparera dessa sprickor är ganska lätt, om du har rätt verktyg och material för jobbet.

Hitta brickor som matchar dina befintliga källaren golvplattor. Storleken, form, design och struktur av de nya plattor bör vara densamma som den gamla. Ta ett prov av den gamla kakel eller så kan du gå till samma plats där du fick gamla plattor.

Steg 1 – matcha den befintliga Tile

Försiktigt bort spruckna kakel. För att göra detta, ta bort den gamla injekteringsbruk runt brickan med hjälp av mejsel eller syl. Var försiktig med att göra detta för att säkerställa att plattorna runt spruckna kakel inte skadas under denna process.

Steg 2 – Ta bort den gamla Grout

När det gamla bruket tas bort, kan du nu försiktigt bort den spruckna kakel. Det är dock viktigt att du tar bort den spruckna kakel chips för chips, istället för att försöka ta bort hela stycket. För att göra detta, använd hammare och mejsel för att knäcka de skadade plattorna vidare. Ta bort alla delar noggrant. När detta är gjort, ta bort häftmassa eller kakel injekteringsbruk från golvet. Använd spackel för att skrapa och se till att området är slät och ren.

Steg 3 – Ta bort knäckt Tile

Sprid lim på baksidan av den nya kakel och försiktigt placera den på golvet. Tryck på kakel ordentligt och låt den torka. Applicera lite kakel injekteringsbruk runt den nya kakel och avlägsna överskott injekteringsbruk med hjälp av svampen. Låt det stå några minuter.

Steg 4 – Byte av Knäckt källarvåningen Kakel